Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Elég érdekes kapcsolatban élek és csak az érdekelne, hogy van-e más is ilyen vagy szerintetek ez mennyire elítélendő, szánalmas. Tehát a szitu:

26 éves nő vagyok és 21 évesen kerültem egy menő nagyvállalathoz marketing gyakornoknak, mára felküzdöttem magam a cégnél majdnem a vezető pozícióig. Jó a fizetésem, jó a munkaidő, szeretem a munkám, tehát minden tökéletes, csak a pasikkal nem volt szerencsém soha. Ugyanennél a cégnél IT-n dolgozik egy férfi (30 éves) akire minden nő vágyik. Magas, sportos, szuper jól néz ki, okos, vicces, jó fej. Viszont elég távolságtartó, de mivel ő is gyakornok volt ezért amikor odakerültem gyakran jártunk együtt ebédelni és egyre jobba lettünk. Eléggé belezúgtam és jött a döbbenet amikor bevallotta, hogy meleg. Mivel azóta ő is jó pozícióba került ezért fontos neki, hogy az emberek azt lássák nem csak a munkába de a magánéletbe is révbe ért, ebbe nem fér bele a homoszexualitás. Szóval kötöttünk egy egyezséget, hogy együtt leszünk, együtt élünk, tehát beadjuk, hogy mi egy pár vagyunk. Persze mellette mind a ketten létesíthetnénk szexuális kapcsolatot mással. Mind a ketten jól jártunk ezzel, a cégnél is meg a családjaink is örültek, olyan szépek vagyunk együtt. Szeretjük egymást mint barátok, de semmi több. Azóta eltelt 4 év, megkérte a kezem, nyáron esküvő és utána gyereket is szeretnénk. Elhatároztuk, hogy ezt egy életen át fogjuk játszani. Szerintetek?

2013. máj. 20. 23:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
Nem szánalmas. Szerintem nem az. A te vágyad is teljesült (ok, nem egészen), mert együtt élsz azzal akibe szerelmes vagy.. és az övé is (kifelé azt látják amit ő szeretne). A szexuális szabadság is megvan. DE! Te hogy éled ezt meg mellette? Szerelmes vagy bele, de nincs köztetek semmi, és egy lakásban éltek. Gyereket hogy szeretnétek, mesterséges megtermékenyítéssel?
2013. máj. 20. 23:54
 12/30 anonim ***** válasza:

Hát igen szánalmasak vagytok, erre csak annyit tudok mondani. Nem is értem hogy mondhatják a többiek, hogy nem.

Ez nem is igazi kapcsolat, nem alapul érzelmeken, csak hazugságokon.

2013. máj. 20. 23:54
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Hazudhattok másnak, de magatoknak sosem. Egyszer eljön az idő, mikor a pasid egy másik pasival szeretne élni, mert nem számít neki a pénz, a boldogság és a vágyak beteljesedése sokkal fontosabb. Na ekkor lesz ciki a helyzet. Persze ez csak egy eshetőség, amire megvan az esély. Ez elég ciki lenne.
2013. máj. 20. 23:55
 14/30 fospuska ***** válasza:
57%
Előbb-utóbb ő is szerelmes lesz. Az fájni fog, a gyereknek is.
2013. máj. 20. 23:55
 15/30 anonim ***** válasza:
87%

Ez inkább kib@szott szomorú.

Csak azért van ez,mert a külvilágnak akartatok megfelelni.

2013. máj. 20. 23:57
 16/30 anonim ***** válasza:
90%

Gyereket ne vállaljatok. Kicsit durva lenne azt mondani nekik, hogy milyen fontos a szeretet, úgy hogy nem is szeretitek egymást, vagy legalábbis ő téged tutira nem.

Nem vagy szánalmas, mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja, de a gyerekedért felelősséggel tartozol, és ez minden csak nem felelősség.

2013. máj. 20. 23:59
 17/30 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem butaságot csinálsz, és mikor fel fogsz ocsúdni, már késő lesz. A srác is butaságot csinál, hogy nem vállalja fel önmagát.
2013. máj. 21. 00:00
 18/30 anonim ***** válasza:
82%

"Magas, sportos, szuper jól néz ki, okos, vicces, jó fej."

Már itt tudtam, hogy a pasi meleg.

Egyébként nem szánalmas, de nagyon szar lesz kivenni a kezed a biliből, amikor tényleg beleszeretsz valakibe, akivel össze akarod majd kötni az életed.

2013. máj. 21. 00:01
 19/30 anonim ***** válasza:
nem vágysz a szerelemre? hogy viszont szeressenek? hogy szexeltek így? gyereket honnan szedtek?:D
2013. máj. 21. 00:07
 20/30 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy azok a pasik, akik a legjobban néznek ki, akik gyakorlatilag minden nőt megkaphatnának, azok melegek?? Ebben hol az értelem?

Amúgy a kérdésre a válasz... ebből semmi jó nem fog kisülni, most megmondom neked.

2013. máj. 21. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!