Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas vagyok?
Elég érdekes kapcsolatban élek és csak az érdekelne, hogy van-e más is ilyen vagy szerintetek ez mennyire elítélendő, szánalmas. Tehát a szitu:
26 éves nő vagyok és 21 évesen kerültem egy menő nagyvállalathoz marketing gyakornoknak, mára felküzdöttem magam a cégnél majdnem a vezető pozícióig. Jó a fizetésem, jó a munkaidő, szeretem a munkám, tehát minden tökéletes, csak a pasikkal nem volt szerencsém soha. Ugyanennél a cégnél IT-n dolgozik egy férfi (30 éves) akire minden nő vágyik. Magas, sportos, szuper jól néz ki, okos, vicces, jó fej. Viszont elég távolságtartó, de mivel ő is gyakornok volt ezért amikor odakerültem gyakran jártunk együtt ebédelni és egyre jobba lettünk. Eléggé belezúgtam és jött a döbbenet amikor bevallotta, hogy meleg. Mivel azóta ő is jó pozícióba került ezért fontos neki, hogy az emberek azt lássák nem csak a munkába de a magánéletbe is révbe ért, ebbe nem fér bele a homoszexualitás. Szóval kötöttünk egy egyezséget, hogy együtt leszünk, együtt élünk, tehát beadjuk, hogy mi egy pár vagyunk. Persze mellette mind a ketten létesíthetnénk szexuális kapcsolatot mással. Mind a ketten jól jártunk ezzel, a cégnél is meg a családjaink is örültek, olyan szépek vagyunk együtt. Szeretjük egymást mint barátok, de semmi több. Azóta eltelt 4 év, megkérte a kezem, nyáron esküvő és utána gyereket is szeretnénk. Elhatároztuk, hogy ezt egy életen át fogjuk játszani. Szerintetek?
Hát igen szánalmasak vagytok, erre csak annyit tudok mondani. Nem is értem hogy mondhatják a többiek, hogy nem.
Ez nem is igazi kapcsolat, nem alapul érzelmeken, csak hazugságokon.
Ez inkább kib@szott szomorú.
Csak azért van ez,mert a külvilágnak akartatok megfelelni.
Gyereket ne vállaljatok. Kicsit durva lenne azt mondani nekik, hogy milyen fontos a szeretet, úgy hogy nem is szeretitek egymást, vagy legalábbis ő téged tutira nem.
Nem vagy szánalmas, mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja, de a gyerekedért felelősséggel tartozol, és ez minden csak nem felelősség.
"Magas, sportos, szuper jól néz ki, okos, vicces, jó fej."
Már itt tudtam, hogy a pasi meleg.
Egyébként nem szánalmas, de nagyon szar lesz kivenni a kezed a biliből, amikor tényleg beleszeretsz valakibe, akivel össze akarod majd kötni az életed.
Miért van az, hogy azok a pasik, akik a legjobban néznek ki, akik gyakorlatilag minden nőt megkaphatnának, azok melegek?? Ebben hol az értelem?
Amúgy a kérdésre a válasz... ebből semmi jó nem fog kisülni, most megmondom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!