Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Elég érdekes kapcsolatban élek és csak az érdekelne, hogy van-e más is ilyen vagy szerintetek ez mennyire elítélendő, szánalmas. Tehát a szitu:

26 éves nő vagyok és 21 évesen kerültem egy menő nagyvállalathoz marketing gyakornoknak, mára felküzdöttem magam a cégnél majdnem a vezető pozícióig. Jó a fizetésem, jó a munkaidő, szeretem a munkám, tehát minden tökéletes, csak a pasikkal nem volt szerencsém soha. Ugyanennél a cégnél IT-n dolgozik egy férfi (30 éves) akire minden nő vágyik. Magas, sportos, szuper jól néz ki, okos, vicces, jó fej. Viszont elég távolságtartó, de mivel ő is gyakornok volt ezért amikor odakerültem gyakran jártunk együtt ebédelni és egyre jobba lettünk. Eléggé belezúgtam és jött a döbbenet amikor bevallotta, hogy meleg. Mivel azóta ő is jó pozícióba került ezért fontos neki, hogy az emberek azt lássák nem csak a munkába de a magánéletbe is révbe ért, ebbe nem fér bele a homoszexualitás. Szóval kötöttünk egy egyezséget, hogy együtt leszünk, együtt élünk, tehát beadjuk, hogy mi egy pár vagyunk. Persze mellette mind a ketten létesíthetnénk szexuális kapcsolatot mással. Mind a ketten jól jártunk ezzel, a cégnél is meg a családjaink is örültek, olyan szépek vagyunk együtt. Szeretjük egymást mint barátok, de semmi több. Azóta eltelt 4 év, megkérte a kezem, nyáron esküvő és utána gyereket is szeretnénk. Elhatároztuk, hogy ezt egy életen át fogjuk játszani. Szerintetek?

2013. máj. 20. 23:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Viszont ha tényleg gyereket vállaltok, velük legyetek őszinték. (tapasztalat)
2013. máj. 20. 23:51
 2/30 anonim ***** válasza:
Nem szánalmas vagy, csak szerelmes. Viszont tedd fel magadnak a kérdést: olyan férfi mellett akarsz megöregedni, aki sosem fog viszont szeretni?
2013. máj. 20. 23:52
 3/30 anonim ***** válasza:
Akkor annyira mégsem meleg, ez csak egy játék lehetett részéről, a becserkészési szakaszban. Maximum biszex.
 4/30 anonim ***** válasza:
76%
Erre szavak sincsenek...Nem tudom eldönteni, hogy megvetést vagy szánalmat "érdemeltek" (inkább mindkettőt), de az biztos, hogy a gyerekeitek ezt nem egy könnyen fogják feldolgozni.
 5/30 anonim ***** válasza:
Érdekes játék, gyakorlatilag nyílt kapcsolatot alakítottatok ki egymás mellett. Mások is vannak nyílt kapcsolatban.
 6/30 anonim ***** válasza:
Elég jól bejött a játék,gyerek hogy lesz?
 7/30 anonim ***** válasza:
szerintem jobb ha megismerkedsz velem
2013. máj. 20. 23:53
 8/30 anonim ***** válasza:
48%
Ez inkább romantikus...
 9/30 anonim ***** válasza:
Egy egész élet elég hosszú idő a színjátékra. Remélhetőleg mindkettőtöknek lesz előbb-utóbb egy viszonzott szerelme.
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez egy csöppet fantáziaszagúnak hangzik...

Btw, tőlem, ha nektek ez jó. Hát hajrá.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!