Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas vagyok?
Elég érdekes kapcsolatban élek és csak az érdekelne, hogy van-e más is ilyen vagy szerintetek ez mennyire elítélendő, szánalmas. Tehát a szitu:
26 éves nő vagyok és 21 évesen kerültem egy menő nagyvállalathoz marketing gyakornoknak, mára felküzdöttem magam a cégnél majdnem a vezető pozícióig. Jó a fizetésem, jó a munkaidő, szeretem a munkám, tehát minden tökéletes, csak a pasikkal nem volt szerencsém soha. Ugyanennél a cégnél IT-n dolgozik egy férfi (30 éves) akire minden nő vágyik. Magas, sportos, szuper jól néz ki, okos, vicces, jó fej. Viszont elég távolságtartó, de mivel ő is gyakornok volt ezért amikor odakerültem gyakran jártunk együtt ebédelni és egyre jobba lettünk. Eléggé belezúgtam és jött a döbbenet amikor bevallotta, hogy meleg. Mivel azóta ő is jó pozícióba került ezért fontos neki, hogy az emberek azt lássák nem csak a munkába de a magánéletbe is révbe ért, ebbe nem fér bele a homoszexualitás. Szóval kötöttünk egy egyezséget, hogy együtt leszünk, együtt élünk, tehát beadjuk, hogy mi egy pár vagyunk. Persze mellette mind a ketten létesíthetnénk szexuális kapcsolatot mással. Mind a ketten jól jártunk ezzel, a cégnél is meg a családjaink is örültek, olyan szépek vagyunk együtt. Szeretjük egymást mint barátok, de semmi több. Azóta eltelt 4 év, megkérte a kezem, nyáron esküvő és utána gyereket is szeretnénk. Elhatároztuk, hogy ezt egy életen át fogjuk játszani. Szerintetek?
Nekem ez egy csöppet fantáziaszagúnak hangzik...
Btw, tőlem, ha nektek ez jó. Hát hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!