Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szánalmas lenne?
Van egy fiú aki az egyik legjobb barátom és kb. amióta ismerem szeretem. Az elején tetszettem neki csak az volt a baj hogy kicsit messze lakik. Így is szoktunk viszonylag sokat találkozni de ő akkor azt mondta hogy ha járnánk jó lenne többet találkozni csak így nemtudunk szóval a végén nem lett semmi..De ennek ellenére sosem voltunk mindig csak barátok/legjobb barátok ez valahogy azóta érezhető hogy annál több. Annyi a baj hogy nemrég kb. 3.szorra vallot utólag szerelmet hogy szerelmes volt belém és az összes ilyen eddig ahányszor bevallotta múlt időben mondta. Azt vettem észre hogy ő az életben nem lépne akármi lenne, még a legjobb barátnőmnek is előbb mondta el régebben hogy szerelmes belém mint nekem.
Ez elég régóta megy és kezd elegem lenni az egészből. Régebben csináltam már hogy megkértem az egyik barátnőmet hogy beszéljen vele de az úgy nemvolt túl jó és..megbeszélném vele én de nagyonagyon félek ettől és amúgy is tuti megint az lenne hogy nekem nem merné bevallani de ha mással beszélne akkor igen..Szóval arra gondoltam hogy fb-n egy sima profillal ( név meg stb. nélkül) kiderítem hogy mi van és beszélek vele. De nemtudom ez annyira szánalmasan hangzik :D Alap esetben nem csinálnék ilyet, tényleg de már fogalmam sincs mi lenne a legjobb. Legbelül meg közbe azt érzem hogy nekem kéne mondjuk a legközelebbi találkozásunknál őszintén beszélnem vele nem ilyen idióta módszerrel..De fogalmam sincs. Szerintetek?:S 15/L
beszéljél már vele nyíltan,
ez a barátnőkön keresztül való üzengetés, beszélgetés, katasztrófa
tiszteljétek már meg egymást, hogy szemtől szembe dumáltok és őszintén, ha ez most megy, akkor bele lehet szarni
fb-n keresztül meg felejtsd el, élőben éld az életed, ne ott N
Ez annyira ismerős! :D Áh, mintha a saját történetemet olvasnám, bár nekem sajnos nem vallott szerelmet. XD
Egyébként ez hülyeség.
Most képzeld el:
- Bejelöli valaki kamu névvel, profilkép nélkül
- Ráír, kíváncsiskodik, a szerelmi életéről akar beszélgetni
- Felmegy arra a profilra, egy darab kép nincs, nincsenek barátok, lájkolt dolgot és aznap regisztrált!
Ennyi erővel megbeszélheted vele NÉVVEL is, mert ebből simán rájön, hogy te vagy. :DD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!