Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elfelejtsem? :S

Figyelt kérdés
1,5 éve voltunk együtt a volt barátommal. Nem rég szakítottunk végülis én mondtam ki azt hiszem,hogy vége. Minden egyes héten összekaptunk valamin minden egyes héten sírtam és néha túlságosan is erőszakos volt, néha féltem tőle. De amikor elment és rádöbbenek hogy nincs nekem, hogy vége, még ha ő is volt a hibás, nem birom ki hogy ne keressem, hogy ne kezdjük újra. Így ment ez nagyon hosszú ideig. Legszívesebben most is hívnám hogy szeretem, de tudom hogy minden kezdődne előről csak időkérdése hogy mikor...
2009. okt. 3. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen pasi nem ér semmit!!Hagyd a francba!Menj pasizni,éld az életed,és majd találsz valakit,aki jobb nála,és nem lessz durva veled,csak idő kérdése!!!
2009. okt. 3. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezt kellene tennem, de tudod a legnehezebb azt megtenni ami a legjobb lenne:S
2009. okt. 4. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Énis hasonlo cipöben járok csak nálunk nincs eröszak mer én vagyok a férfi.

De veszekedés az mindig van.És tudom hogy lehet jobb volna nélküle de mégse birom megtenni a kezdö lépsét.És ha ö jön a szakitás témával máris elkezdek aggodni hogy milesz velem nélküle.Peddig találnék biztos mást.De nagyon nehéz elengedni valakit akit igazán szeretünk a sok rosz tulajdonsága ellenére is.Hát ha elég erös vagy akkor lépj tovább.Nem lesz másabb ember.

Vagy elfogadod ilyennek,vagy tovább lépsz.

Sok sikert.

2009. okt. 6. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz.4évig játszuttuk ezt a volt barátommal,aki életem első nagy szerelme volt.az egész kapcsolat borzalmasan rossz volt már a végén,állandóan csak sirtam.Elküldtem,sirtam,könyörgött,sirt,sirtam ,visszafogadtam. Elküldött,pár hónapig csajozott,majd könyörgött,sirt visszafogadtam.Évekig benne voltunk ebbe a mókuskerébe,végül teljesen töknrementem lelkileg.

Aztán négy év után vettem a bátorságot.Hogy miért pazarlom a fiatalságomat arra,ami igazából már rég halott ,és csak egy örült értelmetlen erölködés már az egész.Szóval szakitottam.Mintha a szivemet tépték volna ki.Kb fél évig voltam a padlón.Az az időszak tényleg nagyon rossz volt,és ezen sajnos minden szerelmesnek túl kell esnie szakitás után.A felejtés sose könnyü.Én próbáltam mindig lefoglalni magam.Délben suli,ott se másutt lenni fejben,hanem figyelni órán,aztán tanulás suli után,nagyon sokat aludtam amikor volt időm,elkezdtem sportolni.Szándékosan lefárasztottam magam,mert igy nem maradt annyi időm a bánkodásra.És bejött.

Amellett persze minél többet találkoztam a barátaimmal.

Ha eszembe jutott,akkor persze rögtön a szép emlékekre gondoltam,de ez borzalmasan fájt.Aztán egy önsegitő könyvben olvastam,hogy ezt nem szabad.Szakitás után ha hiányzik valaki,hiába van vele rengeteg rossz emlékünk ,mindig a jóra emlékszünk vissza.Szóval erőltettem magam,hogy a rossz emlékekre gondoljak,és arra,hogyha nincs velem csak jobb nekem.Meg hogy mikkel bántott meg,milyen fájdalmakat okozott.Ez is nehéz volt de sikerült.Azóta több ,mint egy év telt el,és már teljesen kigyógyultam belöle,sőt még jóban is maradtunk az exemmel.Mostmár nyugodtan visszagondolhatok a szépre,az se fáj.Neked is hasonlokat tudok ajánlani ,amiket én tettem.Hidd el ,hogy túl lehet élni,csak ne pár hétől,meg egy -két hónaptól várd a felejtést.Ehhez sajnos idő,hatalmas lelki erő meg türelem kell.

Drukolok nagyon.

Sok szerencsét =)

20/l

2009. okt. 6. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

A szívem még mindig hozzátartozik és iszonyatosan hiányzik, azonban az eszem azt teszi amit te is javasoltál próbálja meggyőzni a másik "énemet", hogy nekem így jobb, hogy nem sírok mindennap, és hogy idővel jobb lesz.. Csak legyen elég lelki erőm ezt így elviselni:( Mert olyan nehezen tudok koncentrálni és annyira hiányzik, közben meg tudom, hogy minden kezdődne előről csak időkérdése mikor , és ha kiszeretnék lépni ismét a kapcsolatból akkor minden megint ilyen nehéz lenne..:(

2009. okt. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!