Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok jó módszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jó módszer ilyen módon kidobni a barátnőmet, mert megcsalt? (többi lent)

Figyelt kérdés

Barátnőm biztos hogy megcsal, mert többen mondták már, meg én is egyszer megláttam egy másik pasival kavarni, de ő erről még nem tud, hogy én ezt már tudom. Mivel megcsalt, ezért ki szeretném dobni egy emlékezetes szakítással.

Azt tervezem, hogy ráveszem, menjünk el egy jó étterembe

Ezért kocsival elviszem éjjel valamikor a lakhelyünktől több 100 km -re egy ismeretlen kietlen helyre és ott kivágom a kocsimból

2013. máj. 20. 19:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%
Te normális vagy ember? Nem is csoda, hogy megcsalt te kis primitív s*ggarc! Ha baja lesz Te nagyon megszívod! Ahelyett, hogy ilyenekkel szórakozol, menjél szépen tanulni és kezdjél valamit az életeddel! SZÁNALOM
2013. máj. 20. 22:27
 22/29 anonim ***** válasza:
17%
Öcskös hajrá!:D Annyit mondj el majd kérlek hogy hogy sikerült az akció!:D Sok sikert öreg, büszke vagyok rád!:D
2013. máj. 20. 22:53
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Majd írd meg, hogy mi történt :D
2013. máj. 20. 23:35
 24/29 A kérdező kommentje:
Na megtörtént, végül ismeretlen lakott területen tettem ki, nem lakatlan helyen, de így is nem akart kiszállni, úgy kellet kirángatnom :D meg hisztizett bőgött stb, de megérdemelte a ri*ancja :D
2013. máj. 23. 19:07
 25/29 anonim ***** válasza:
:D És haza talált már? :D
2013. máj. 23. 19:17
 26/29 anonim ***** válasza:
40%
Jó arc vagy.:D
2013. máj. 23. 19:36
 27/29 anonim ***** válasza:
30%
ez krvanagy:DDDDDDD jo fej lehetsz:D megérdemelte a csaj!:)
2013. máj. 26. 20:53
 28/29 Sparr0w válasza:
30%
jól nyomtad, megérdemelte! :D
2013. máj. 27. 00:35
 29/29 anonim válasza:
24%

Azta de jól tetted isteneeeem :D

Én csajomat is ki kellene rakni valahol a sivatagba egy üveg húggyal hadd igya ha megszomjazik

2015. nov. 3. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!