Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerelmes belém, de én nem vagyok az, viszont nagyonnagyon szeretem. Volt már valaki ilyen helyzetben? Akkor mi lett a vége? Van olyan, aki esetleg így házasodott össze valakivel? (huszonéves lány)
Nem érzem, hogy kizárnák egymást, mert emellett ott van az is, amiket utána írtam. Hogy találtam egy olyan fiút, akivel sokkal jobb minden, és boldog vagyok vele.
Csak néha szoktam megkérdezni magamtól, hogy jó-e ez így, de ezt akkor is ugyanúgy kérdezgettem, mikor olyannal voltam, aki iránt éreztem szerelmet.
17 vagyok a barátom 24. Én ugyanebbben a helyzetben vagyok. Szerelmes belém de én belé nem. Már fél éve megvagyunk és eddig még csak egy veszekedésünk sem volt. Ugyanazt érzem amit te. Voltam már szerelmes, sajnos szenvedtem egy évet, és tudom milyen és ez most nem az, mégis bármit megadnék azért hoyg vele legyek.
Szóval csak azt tudom mondani, mindent bele.
És ha esküvőre kerülne a sor Isten áldjon titeket! :)
ne foglalkozz vele, csak legyél boldog, pont ez a lényeg
az előzőnél én is szenvedtem és folyamatosan csalódtam és most érzem magam a legjobban hogy végre van aki törődik velem mégse tudok szerelmes lenni
ha jönni akar akkor majd jön, nem kell erőszakolni, ne emiatt menjen tönkre a kapcsolatotok
mindenesetre azt javaslom, hogy azért ne emlegesd a barátodnak hogy nem vagy az, mert ez egy picit rosszul esik neki, de lehet hogy elfogadja
amúgy meg a szeretet sokkal erősebb a szerelemnél :)
17/L
a pasitok nem elég tökös rosszfiú azért nem vagytok szerelmesek :D
De szeretitek nagyon mert kötődik hozzátok, gondolom nincs sok szex sem... persze egy falu bikájával egész nap csak kurnátok :D meg olyna izgalmas lenne meg kiszámíthatatlan meg megbántana aztán jólesne ha bocsánatot kér stb
Utolsó ez mekkora baromság amit írtál!!!:D
Csak h tudd nincs kevés szex, és teljesen megvan az izgalom is bőséggel.
Ami a rozsfiúkat illeti, hagyjuk már... Csak az érzelmi roncs gyenge csajok hagyják "bántani" magukat és élvezik az ilyen fajta hullámvasutazást. Én köszönöm jobban támogatom a stabil párkapcsolatokat.
csak elolvastam a kérrdésedet meg az alatta lévő kifejtésedet
egy dolog nagyon lejött: azt sem tudoood hogy mit érzel?! ez kijelentés is meg kérdés is
én szerelmes vagyok a szerelmembe, szeretem és ő is engem, mi ezt tudjuk, én tudom
de te valahogy nagyon össze vagy zavarodva, ez valami fiatalkori járás? o.O
hány éves vagy?
utolsó.. huszonéves ha nem láttad volna
nincs összezavarodva. tudja hogy nem szerelmes és kész, attól még szereti, ennyi.
mostanra beleolvastam, van ahol azt írja, hogy szerelmes
számomra fucsák a kérdező érzései, gondolatai
nekem se jött azonnal a szerelem, de a szeretet és szerelem megvan a párom felé, vele szeretnék mindig élni,
és én is huszas vagyok, hm azon átfutottam, de most már látom, hogy hová írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!