Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így elég meredek egy kapcsolat kezdetének, nem?

Figyelt kérdés

Múlt szombaton összejöttem azzal a lánnyal, akibe még tavaly nyáron nagyon szerelmes voltam, de akkor nem sikerült. Fél éve nem láttam, csak úgy felhívott a semmiből, én nagyon örültem neki. Beültünk iszogatni egy helyre, utána elmentünk sétálni, és végül az ágyamban kötöttünk ki. Még az este elején kérdeztem, hogy együtt van-e még a palijával, azt mondta, már egy hónapja szakítottak.

Másnap, mielőtt hzazment, közölte, hogy még együtt vannak, csak azért hazudott, hogy velem lehessen minél előbb. Ha ez egy gyors kaland lenne, nem érdekelne, de életem szerelmének gondoltam a lányt. Szerdán tényleg szakítottak, de én kértem egy kis gondolkodási időt.

Ti mit tennétek?

2013. máj. 19. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

egy próbát megér

csapjál bele

2013. máj. 19. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem is...rosszabb már nem igazán lehet, csak vigyázz ne hogy visszamenjen a exéhez.
2013. máj. 19. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Menj bele.

A lányok azért nem olyanok a szexszel, mint a palik. A lányok a legtöbb embertől megkaphatják, de a pasik csak keveset tudnak így kihasználni.

2013. máj. 19. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, jól gondold át, mivel nem egy szombat esti kalandnak gondolod ezt a kapcsolatot, ahogy látom. A lány mindjárt egy hazugsággal indított, nem is kicsivel.

Ha szerelmes vagyok valakibe, akkor én nehezen viselném, ha velem csalja meg a paliját a lány, mert az rám nézve is rossz. Ha szeretjük egymást, nagyon ne legyen a képben egy harmadik ember, még akkor sem, ha az a kapcsolat a végét járja.

Lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de sztem jól gondold át az egészet.

2013. máj. 19. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez nem olyan egyértelmű, hogy vágj bele...

Mi a garancia rá, hogy ezt nem fogja veled is megcsinálni? Eleve szerintem egy rendes lány ilyet nem csinál... És nagyon úgy tűnik a leírásból, hogy ő nem úgy érez, mint te.

2013. máj. 20. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!