Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk leírnátok nekem, hogy milyen számotokra egy tökéletes kapcsolat?
Nekem az a tökéletes kapcsolat,amikor egymás mellett békésen tudunk meglenni,az "élni és élni hagyni" alapon. Szerintem a legjobb,amikor a felek ki tudnak teljesedni mindketten az élet összes területén,és nem leszívják a párjuk energiáit. Ahol nincsenek játszmák,direkt féltékenységi rohamok,jelenetek,hanem egymás tisztelete,szeretete és megbecsülése.
Szakítás általában akkor van,ha már nem tudok elképzelni közös jövőt a másikkal. Akkor nem húzom az idejét.
2. válaszoló nagyjából jól írta le. Az is fontos, amit te említettél kérdező, hogy hagyjon nekem saját teret is, és utálom, mikor valaki nem tudja felfogni a privát szféra fogalmát. A lánynak legyen saját baráti társasága is és hobbija is, amit szívesen csinál, mert azzal meg lehet őrjíteni, ha 24/7 az én nyakamra akaszkodik. Néha van olyan, hogy csak meg akarok nézni egy filmet, vagy mittudomén kikapcsolódni, ellenni magamban egy napot, de vannak olyanok, akik képtelenek megérteni, hogy néha szeretem, ha picit békén hagynak. Egyáltalán nem vagyok aszociális, szerintem minden embernek szüksége van egy kis saját időre.
NEM arra kell gondolni, hogy az ideális kapcsolatot úgy képzelem el, hogy hagyjanak békén, ha meg szex kell, akkor csettintek és ott a csaj, mert marhára nem erről van szó.
Elég sok mindent tudnék még írni, csak ezt fontosnak gondoltam leírni, mert ahogy látom elég sokan esnek abba a hibába egy kapcsolatban, hogy gyakorlatilag megfojtják a párjukat.
Ha van konkrét kérdésed, vagy akármi írj:)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!