Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Túl tökéletes" kapcsolat, ez a baj?
Nagyon jól érezzük magunkat a párommal együtt, volt már pár szerelem az életemben, de akkor még inkább a rózsaszín ködön keresztül néztm, most meg már sokkal racionálisabb vagyok. De eddig ezt a kapcsolatot tartom igazán erősnek.
Sokat csalódtam, általában már az első héten olyanokat csináltak az exeim ami miatt ideges voltam, nem bíztam bennük. A mostani kapcsolatom első pillanattól kezdve kiegyensúlyozott. Nincs hiba, tökéletesen megértjük egymást, nagy az összhang, közös terveink vannak, egyik oldalról sincs kétség. Viszont az utóbbi pár napban feszültnek érzem magam, féltékeny vagyok a nagy semmire, pontosabban inkább "előre félek". Furcsa nekem, hogy minden tökéletes, és mintha keresnék olyan dolgokat amikbe beleköthetnék és mondhatnám, hogy tudtam hogy ő is csak olyan mint a többi. Tudom ez oltári nagy butaság ahelyett hogy örülnék, és próbálom is magam leállítani, mert addig csinálom ezt amíg a végén tényleg találok valamit ami esetleg lényegtelen és én mégis fennakadok. Azt nézem hogy a buta facebookon mit kedvel, hogy biztos majd valami csaj képeit fogja, ááá utálom facebookot, engem is magával rántott... Szóval tanácsra lenne szükségem hogyan vegyek vissza ebből a hülyeségből. Mert lehet valóban megtaláltam azt akivel érdemes lesz leélni az életem, és nem akarom elszúrni a saját butaságom miatt.
Üdv,sorstárs... Én azt mondom, rázzuk meg magunkat, és egyszerűen ne hagyjuk, h ezek a hülye gondolatok és félelmek tönkretegyék a boldogságunkat! Én is ugyanígy érzek most. A facebookot meg tényleg hagyd a francba, csak felidegesítenéd magad a semmin. Ha tudod, h a barátod szeret, erre gondolj... ne a múltra! Ne félj! Engedd át magad a boldogságnak, és élvezd. Tereld másfelé a gondolataidat, ha érzed, h kezdesz parázni.
Én ezekkel próbálkozom...
Sok sikert!
20/L
Akkor itt a harmadik grácia.:)
Ugyanígy vagyok, minden annyira tökéletes, hogy olyan apróságokon kezdek el néha agyalni, amik alapjáraton nem is érdekelnének. Kicsit nehéz felfognom, hogy sikerült olyan ember találnom, aki ennyire a "társam". Én ezeket neki is mindig el szoktam mondani, olyankor megnyugtat, és mindig elmondja, hogy ne kattogjak ilyesmiken. Szerintem neked is segítene, ha ezeket neki is elmondanád.:)
20/L
Én csak 3 hete járok a barátommal, és félek, h hisztizésnek venné, ha ilyeneket mondanék neki... :/ Vagy h megijeszteném az érzéseimmel... nem akarok ráakaszkodni.
20/L voltam
Húh, mintha én írtam volna.
Nálunk is ugyanez a helyzet.
Múltkor pl addig csűrtem-csavartam a dolgokat, míg a semmiből kikövetkeztettem azt, hogy a párom szerint kövér vagyok, holott ő még csak célozni se célzott rá, csak addig beszéltem vele erről, amíg már minden hülyeséget bemagyaráztam abba amiket mondott.
Szerintem ez idővel magától is elmúlik.
én a múltkor egy oltári nagy hülyeségen sértődtem meg,és már nagyon bánom, mert mindketten rosszul éreztük magunkat.
Azt javaslom, ne aggódj annyit, élvezd ki inkább, hogy van egy különleges barátod, aki nagyon szeret Téged. És ne 'képzelődj'mint általában én szoktam, főleg ne hisztizz.
Mindig arra gondolj, hogy mivel veled van, Téged szeret, és senki mást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!