Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki tökéletes számunkra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki tökéletes számunkra, akkor miért kell vele szakítani? Ha a kapcsolat nem jó.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem jó a kapcsolat, akkor mégse ő a tökéletes számunkra.
2011. ápr. 21. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha a kapcsolat nem jó, akkor az a valaki mégsem olyan tökéletes, nem?
2011. ápr. 21. 16:32
 3/10 A kérdező kommentje:
A 2 ember közti kapcsolat nem jó. Tehát nem tudnak találkozni sokat, vagy egyéb külső körülmény.
2011. ápr. 21. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Húúú

kicsit rosszul fogalmaztál!

Te ezzel azt akarod mondani, hogy keveset találkoztok, alig vagytok együtt és ezért szakítotok.....ha így is van, akkor is tévedésben vagy!

Ugyanis feleannyira sem jó ez a kapcsolat mint hinnéd!

2011. ápr. 21. 16:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam.

Szóval a párom mondta, hogy számára tökéletes vagyok, az igazi .

De olyan sok a problémánk, hogy kezd kiszeretni belőlem, meg hogy alig találkozunk.

2011. ápr. 21. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Így már értem!

Noss a pasik nem kertelnek és kerítenek 2 kilóméteres kört ahhoz h elmondjanak valamit!

Ergo: ő már most sem szeret igazán, és ezt felvezetőnek szánta, hogy ne érjen majd váratlanul az, ha 1 hét múlva búcsút int!

Sajnálom, ez az én véleményem, hogy már ti-tak, tik-tak van visszafelé!

2011. ápr. 21. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha te lennél az igazi, akkor meg se fordulna ilyen a fejében.
2011. ápr. 21. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni??? Ennyira naív vagy, hogy ezt el is hiszed? Akivel nem működik egy kapcs.most lényegtelen milyen okok miatt, de nem működik az a személy nem lehet tökéletes a másik számára!

Majd az lesz tökéletes, akiért inkább meghalna mintsem elveszítse, ha van egy kis probléma bármit megtenne azér hog megoldja és el se tudja képzelni hogyan tudna élni a másik nélkül...nah az a tökéletes! Te nensokára csak egy ex leszel!

2011. ápr. 21. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem értek egyet az előző hozzászólásokkal. Két egymáshoz való ember között is elromolhat a kapcsolat külső tényezők miatt. Egy kapcsolat nem lesz tökéletes magától, tenni is kell érte, elég sokat. De van, amikor még az is kevés.
2011. ápr. 21. 21:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Én is ezen a véleményen vagyok.

Csak már késő.Kiszeretett belőlem a külső körülmények elromlásának eredményeként. Pedig nem kétséges, előtte hatalmas volt a szerelem.

2011. ápr. 21. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!