Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tökéletes számunkra, akkor miért kell vele szakítani? Ha a kapcsolat nem jó.
Húúú
kicsit rosszul fogalmaztál!
Te ezzel azt akarod mondani, hogy keveset találkoztok, alig vagytok együtt és ezért szakítotok.....ha így is van, akkor is tévedésben vagy!
Ugyanis feleannyira sem jó ez a kapcsolat mint hinnéd!
Rosszul fogalmaztam.
Szóval a párom mondta, hogy számára tökéletes vagyok, az igazi .
De olyan sok a problémánk, hogy kezd kiszeretni belőlem, meg hogy alig találkozunk.
Így már értem!
Noss a pasik nem kertelnek és kerítenek 2 kilóméteres kört ahhoz h elmondjanak valamit!
Ergo: ő már most sem szeret igazán, és ezt felvezetőnek szánta, hogy ne érjen majd váratlanul az, ha 1 hét múlva búcsút int!
Sajnálom, ez az én véleményem, hogy már ti-tak, tik-tak van visszafelé!
Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni??? Ennyira naív vagy, hogy ezt el is hiszed? Akivel nem működik egy kapcs.most lényegtelen milyen okok miatt, de nem működik az a személy nem lehet tökéletes a másik számára!
Majd az lesz tökéletes, akiért inkább meghalna mintsem elveszítse, ha van egy kis probléma bármit megtenne azér hog megoldja és el se tudja képzelni hogyan tudna élni a másik nélkül...nah az a tökéletes! Te nensokára csak egy ex leszel!
Köszönöm. Én is ezen a véleményen vagyok.
Csak már késő.Kiszeretett belőlem a külső körülmények elromlásának eredményeként. Pedig nem kétséges, előtte hatalmas volt a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!