Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már mentális betegségben szenvedő párotok?
figyeljetek, engem pánikbetegséggel kezeltek, de már kigyógyultam
a borderline nem olyan súlyos csak egy személyiségzavar, miér tne lehetne kapcsolatunk ilyen lánnyal fiúval? ha szeretem én akár csinálok neki 5 gyereket is,
nem a mentális problémáinkon múlnak a dolgok, oké egy súlyos skizoval biztos nem állnék le komolyabban deez csak egy személyiség zavar, olyan mint a pánikolás 19/F
Szegénykém. :( Ha szereted, akkor légy vele. De csak ha igazán szereted, és komolyan gondolod, mert ha pár hét múlva kiderül, hogy mégsem kell neked, még nagyobb gondot okozol neki.
Ő nem születésétől fogva ilyen, előtte normális volt. Sajnos a körülmények tették ilyenné.
Egyébként engem nagyon sokan tartanak dilisnek, és nem gondolják, hogy érdemes velem lenni. Viszont engem nem kezelt senki, bár már gondolkoztam rajta, hogy elmegyek pszichiáterhez, vagy legalább házilag beveszek pár nyugtatót.
Nekem is ez a hullámzás a bajom, meg a sok öngyilkos gondolat.
Viszont, amikor a Szerelmemmel beszélek, akkor teljesen jól vagyok.
17/L
Nem volt, én voltam/vagyok, aki mentális gondokkal küzd. Bipoláris zavarom és disszociatív személyiségzavarom van. Volt Barátnőm és elég jól tolerálta a dolgaimat, de azért voltak súrlódások a hangulatingadozásaim és a furcsa dolgaim miatt, amiket nem értett. Volt néhányszor, hogy azt mondta, szakít velem, ha nem változom meg. Próbáltam, de csak egy ideig sikerült mindig az, hogy elviselhetőbb voltam. Fogalmam sincs, hogy együtt lennénk-e még mindig, ha élne. (autóbalesete volt) Nem tudom, hogy kibírta-e volna velem mostanáig, vagy már szakítottunk volna.
Szerintem kevesen vannak, akik bírják tolerálni az ilyesmit.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!