Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/nők amikor ti szakítoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők amikor ti szakítotok a párotokkal, hogy érzitek magatokat? Többi lent!

Figyelt kérdés

Valakiről van szó amúgy. Ennek a nőnek rég óta élettársa van de nem szereti már annyira, jöttem én és azt mondja dobni fogja elfog költözni és velem kezd másik életet.

Aki volt hasonló helyzetbe az mit érzet amikor dobta a párját egy másik srác miatt? Sztorikat írjatok és kort is és, hogy meddig tartott a kapcsolat.

2013. máj. 19. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Na ez engem is érdekelne!

Mondjuk én még nem szakítottam senkivel csak velem szakítottak. Hogy hogy éreztem magam...? Életem legrosszabb időszaka volt az,és a mai napig vannak álmatlan éjszakáim.

2013. máj. 19. 13:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha ki írtam volna egy olyan kérdést lányok ekkora meg akkora a p*csöm már biztos volna vagy 20 komment....

Várakozunk haver :D

2013. máj. 19. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Örüljünk neki hogy nem sokan vannak ilyen helyzetben hogy bekavar egy másik....

Egyébként meg még is h éreznénk magunkat, nyilván mindenkinek fáj, hogy lezárul az életében egy szakasz, amiről nyilván azt hitte, boldog lesz, ha már belement a kapcsolatba.

Rajtad áll hogy mennyire tudod elfelejtetni vele a régit.

2013. máj. 19. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem lányokhoz és nőkhöz szól a kérdésem nem az okoskodó emberekhez!
2013. máj. 19. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nő vagyok "kedvesem"... -.- és pont így éreztem magam, ahogy leírtam.
2013. máj. 19. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak annak lehet bekavarni aki engedi egy boldog erős párkapcsolatban még, ha fejre állok akkor sem fog menni. Így nem érzem magam hibásnak egy cseppet sem... :)
2013. máj. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!