Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éltétek meg az első szakítást?
#11: Ha nekem jött, akkor a válasz a kérdésedre: igen.
Én is furcsállom mennyire érdektelen lettem irányába a változások hatására, pedig az előtt évekig nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rá. Hogy is telt volna, elvégre gyakorlatilag együtt nőttünk fel.
Mostanság is pár havonta belebotlok az utcán, de már csak egy kisebb szájlebiggyesztés az össz reakció, amit kivált.
Már lassan 4 hónapja szenvedek...4 évig voltunk együtt,és együtt is laktam vele másfél évig :-(
Gondolhatod,hogy nagyon rossz és baromira fáj...
Úgy érzem,néha megszakad a szívem :-(
Muszáj mindig valami olyan dolgot csinálni,ami eltereli a figyelmedet.Én pl. elkezdtem rendszeresen futni....Utána mindig jobban érzem magam :-)
örültem hogy megszabadultam , mivel egy szemétláda volt. csak azt sajnáltam hogy elvette a szüzességemet....
ez fájt jobban... nekem az segített, hogy összejöttem mással egy-egy szakítás után.illetve az idő..
életemben először vagyok igazán szerelmes , amióta a férjemmel együtt vagyunk. nélküle nem tudnék létezni, az biztos. az ő elvesztését, nem tudom hogy élném túl.
27/N
Ha belekezdesz valamibe,legyen az bármi,bele kell gondolnod,hogy egyszer majd úgyis vége lesz. Most nem az a megoldás,hogy nyalogatod a sebeidet és azon rágódsz,mit szúrtál el,meg ilyesmi. Elmúlt,vége ennyi volt,legjobb lesz,ha belenyugszol.
Vágd nagy fába a fejszéd! Ismerkedj,keress fiú/lány barátokat,vagy csak élvezd a szingli életet! Ha sokáig azon a srácon/lányon bánkódsz,nem fogod észrevenni a lehetőségeket,amik szembe jönnek veled. Ne hagyj ki semmit olyan dolgok miatt,amiken már fölösleges rágódni! Bizonyítsd be annak a fiúnak/lánynak,hogy nagy hibát követett el,mikor elhagyott téged!
bemásolom de amit már valakinek leírtam:
Szia!
Én a volt a barátommal egy évig voltam együtt, nagyon szerelmes voltam belé pedig ő csak végig játszott velem. Aztán nagyon csúnya vége lett, azóta nem is beszélünk egymással. Másfél hónapra rá, hogy szakítottunk találtam magam mellé valakit, akit szeretek, habár nem vagyok belé szerelmes. Vele már fél éve vagyok együtt.
Na most, az a másfél hónap amíg nem találtam meg őt, pocsék volt, szinte mindennap sírtam, rosszul voltam, undorodtam az élettől.
Idővel enyhült és akkor voltam képes újra randizni, de még akkor sem igazán magamtól, hanem anyukám beszélt rá. Azt hittem ez a kapcsolat nagyjából két hétig fog tartani és nem tovább. Nem adtam neki többet, mivel a srác.. eléggé linknek illetve kelendőnek számított a lányok körében. Mégis már együtt vagyunk fél éve..
Szóval nekem az kellett hogy megismerjek valaki mást, de még így is sokszor jut eszembe az exem.
Nekem 3 hónapja lett vége a több mint 4 éves kapcsolatomnak, igaz nem szerettem már szerelemből, de pár napig rossz volt.
Szerintem úgy lehet könnyen elfelejteni, hogy arra gondolsz, milyen rossz tulajdonságai voltak.
Kezded már kicsit jobban érezni magad a szakítás után?
Remélem alakulsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!