Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az első szerelmet elfelejteni? Hogy lehet kibírni a szakítást?
a barátnőm 9 és fél hónap és néhány kisebb nagyobb vita után kidobott a legrosszabb hogy mindezt MSN-en tette meg az ok az volt hogy állítólag én túlságosan féltékeny vagyok de kérdemén melyik pasi nem lenne féltékeny ha a barátnője egy ismeretlen (fiú barátjánál) alszik Egyszer már smárolt egy sráccal én akkor megbocsájtottam de akkor egy jóadag bizalom szállt el és szerintem ezek után senki sem bízna már annyira a párjában mint előtte
kérdésem az hogy lehet őt elfelejteni? egyáltalán lehet e ?
alkohol nem segít!!!
sajnálom ami veled történt.tudom nagyon nehéz most neked, de nem az alkohol a megoldás.:( az első szerelem a legmeghatározóbb nehéz elfelejteni... de ahhoz elengedhetetlen hogy tovább éld az életed. Próbáld meg lezárni a múltad és kezdj egy új életet. tölts sok időt a barátaiddal ismerj meg új embereket. A lényeg hogy lefoglald magad, így egy idő után az érzelmek megfakulnak. Járj nyitott szemmel és ha már túl leszel a csalódáson biztos fogsz találni egy szeretnivaló lányt:) És azt a kapcsolatot ne rettegj úgy kezdeni hogy már az elején tisztázod az ilyesfajta doolgokat. már jobb ha az elején megbeszélitek ezeket, mert ha nem megy jobb ha már akkor kiderül mintha később okozna csalódást. Sok sikert! szia
-sz- 16éves csaj
1. Nem szúrja ki a szemed a sok körülmény (megcsalás, msn-en szakítás), hogy jobb, ha 5 percet sem áldozol arra a lányra többet? Levesbe vele.
2. Fejleszd magad, foglalkozz hasznos dolgokkal, tanulj, sportolj, barátkozz, olvass, hogy sok fajta embert megismerj és tudj válogatni, meg jobban értsd őket.
3. Nem kell elfelejteni, tanulni kell belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!