Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páros vallásos én pedig nem. Emiatt sok vitánk van. Teendő?
Figyelt kérdés
jártam hittanra,nagyon ritkán templomba is.ettől függetlenül nem hiszek istenben és misére sem járok mert nem szeretek.páromnak nem tetszik hogy nem járok és azt szeretné ha mennék vele. (katolikus)2013. máj. 18. 16:52
11/24 anonim válasza:
én inkább ateista beállítottságú vagyok,ezért részemről nem működne a kapcsolat. de ha te is és ő is hajlamosak vagytok kompromisszumot kötni,talán sikerülhet,bár szerintem ennyire más világnézetű emberek ritkán maradnak halálukig együtt
13/24 anonim válasza:
Tolerancia mindkét részről, vagy nincs sok jövője a kapcsolatnak.
14/24 anonim válasza:
Pedig kénytelen elfogadni. Beleestem már ilyenbe én is, csak épp fordította a helyzet, én vagyok a vallásos. Engem nem érdekelt, hogy nem jár templomba, meg nem hisz, Őt annál inkább, hogy én igen és olyanra akart kényszeríteni, ami nem volt fair. Inkább hagytam az egészet. Nekem ne tiltsa meg senki, hogy higgyek Istenbe, ne más akarja megszabni, hogy mehetek e templomba vagy sem. Hagytam az egészet, ami persze neki sértő volt. Most egy katolikus fiúval járok és láss csodát, az ég egy adta világon semmi baj nincs.
15/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat ! párom úgy gondolja hogy havonta 1x menjek el vele......
2013. máj. 19. 23:33
16/24 A kérdező kommentje:
azt mondja,ennyit meg tudok tenni érte
2013. máj. 19. 23:36
17/24 anonim válasza:
15 felesleges, ne menj.Ez nem igy működik.
18/24 A kérdező kommentje:
és mit gondolsz mit mondjak neki erről ?
2013. máj. 19. 23:45
19/24 anonim válasza:
18 Mit mondanál? Természetesen az igazat. De irtam már: ha wiccával foglalkozol azt tudnia kell, mert átkot hozol rá. Tiszteld akkor meg annyival, hogy a kapcsolatodat egyrészt befejezed, vagy bele sem kezdesz. Áttérni nem fog hozzád, együtt nem fogtok maradni-ez boritékban. Nehézséget meg gondolom nem akarsz a nnak az embernek hozni..
20/24 anonim válasza:
18 -ha nem foglalkozol wiccával, akkor semmi teendőd nincs, mint megmondani azt amit irtam: Isten Uriember, nem erőszakolja a hitet senkire.Tiszteletbe tartja az egyén választását.Ugyanez rád is vonatkozik. Tiszteletbe kell tartanod a hitét.Neki ez a választása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!