Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Februárban elmondtam a srácnak, hogy szeretem. Ő azt mondta, kedvel, de később letiltott msn-en, én megharagudtam rá. Nyár elején feloldotta, de se kép se hang. Hiányzik! Mit tegyek? (folyt. )
A helyzet az, hogy előtte jókat beszéltünk (főképp msn-en), olyan dolgokat tudtam meg amiket még a legjobb barátja sem biztos hogy tudott. Nagyon jól éreztem magam a társaságában, mikor elkövettem a hibát, hogy azt mondtam neki, hogy szeretem.. és a fentebb leírt történt.
Azóta én már réges-rég megbocsájtottam neki, de nem fogok békülést kezdeményezni, mert én semmit se tettem neki rosszat.
Mióta elkezdődött a suli újra, sokat nézzük egymást (amikor azt hisszük hogy a másik nem látja :D), de még köszönni se mer (és én se)..
Egyértelmű volt, hogy vonzódunk egymáshoz (részéről is) egyszerűen csak annyi, hogy valószínűleg a vallomással megijesztettem.
Újra szeretném építeni a barátságunkat, de hangsúlyozom, már NEM vagyok szerelmes, csak mint barát hiányzik =(
Egyébként osztálytársak vagyunk + leszünk még 3 évig.
17/L
Köszönöm aki végigolvassa!:)
hát azért tiltott le sztem, mert ő csak barátként gondolt rád, és valóban megilyedt h te szerelmes lettél belé.
Az a baj, h ő mindíg úgy fog rádnézni h te vagy az a lány, aki szerelmes belé. Nem fog többet barátként kezelni.
Jah, és írtad h nézitek egymást, amikor a másik nem figyel...szóval ez nekem úgy jön le, h kölcsönösen többet éreztek még a barátságnál, mert különben miért bámulnátok a másikat? Vagy ez nálatok ilyen baráti szemezgetés?
Mindegy, de ez nem lesz többet barátság sztem.
Hogyha csak barátként tekintesz rá, akkor nem értem miért probléma, hogy te menj oda hozzá, megmondani a dolgokat. Ha más nem megkérdezhetnéd, hogy "hé, mégis miért tiltottál le hónapokra és nem szólsz hozzám??". Hogyha ő is barátként gondol rád, akkor nem lehet semmi gond. De most se vagytok beszélő viszonyban, szóval veszíteni valód nincs..
A második hozzászólónak: szerintem ha valakivel rendszeresen beszélgetsz, mondjuk hetente legalább 3x, és egy idő után meg azt látod, hogy sosincs fent, szerintem egyértelmű a dolog.. :/ Főleg ha személyesen se szól hozzád.
Egyik este barátnőm feljött msn-re, beszélgettünk, és megkérdezte hogy beszélek-e az illetővel msn-en: na hát, nálam nem volt fennt, barátnőmnél meg igen. Egyértelmű volt..
plusz kb fél évig se kép se hang.. azt hittem le is törölt.. de végülis azt nem. Hát innen jöttem rá :)
Köszönöm szépen a válaszokat, én is pont ettől tartottam, hogy nem lesz már ebből barátság.. :/ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!