Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hűtlenség megbocsájtható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hűtlenség megbocsájtható?

Figyelt kérdés

Nemrég kiírtam egy kérdést,6 év után megcsalt a barátom,nem is egyszer.Mégis sok férfi válaszoló azt írta,hogy bocsájtsak meg,6 év az 6 év.....a nőket viszont más országokban halálra kövezik,vagy megcsonkítják....ezzel nem azt mondom hogy de jó!

A pasikkal is ezt kéne tenni,csak némelyik ember túl pozitív dologként tekint a megcsalásra....

2013. máj. 18. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem bocsájtanék meg, még 6 év után se!
2013. máj. 18. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:

talán az,de nem elfelejthetetlen

én nem adnék 2. esélyt megcsalás után

2013. máj. 18. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ember függő,de így,hogy többször is,már nem annyira.
2013. máj. 18. 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Annyira gáz,hogy látom,sok buta nő mégis megbocsájt a férfinak,majd pár hónap,max pár év múlva megint sírnak,hogy ismét félrebacókázott a párjuk,most mi legyen....?
2013. máj. 18. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Én már sokminden szarságot megbocsátottam a páromnak, de a megcsalást soha nem tudnám..
2013. máj. 18. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem érdemes megbocsájtani. Aki egyszer megkóstolta a tiltott gyümölcsöt az soha nem fogja abbahagyni. (tisztelet a kivételnek,aki olyan ritka mint a fehér holló )
2013. máj. 18. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha valaki más felé fordul, akkor ott már gondok vannak a kapcsolatban... Ha boldog lenne veled, akkor nem tenné.

Egy szóval megbocsáthatsz, de ugyan úgy elégedetlen marad.

2013. máj. 18. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem.Az még hagyján visszafogadnám,mert szeretem,de meglennék békylózva és mindenre féltékeny lennék-azért mert tudom mit tett,és akkor már csak idegesitem magam rajta.Ugyhogy nem,valószinű nem ő lesz az igazi,és ha fáj is,de akkor szakítok.(Volt rá példa,igaz az csak 3 hónapig tartott,nem is mondanám igazi szerelemnek.) Amúgy erről Ákos is jól megénekelte a lényeget:

"Nekem így szép

Ez a hűség

Pedig széttép

Ami mélyen bennem ég

Kínlódni így jó:

A hűség a legkegyetlenebb béklyó"

19F

2013. máj. 18. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi értelme megbocsátani, de ilyet kérni se. Ha félrelépett, akkor nem működik a kapcsolat. Akkor meg abba kell hagyni és kész.
2013. máj. 18. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Megbocsájtható lenne, de értelme nem nagyon van.

A kutyából nem lesz szalonna. :(

2013. máj. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!