Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt azt jelenti, amit gondolok? Bővebben lent
Van 1srác,akivel pár hónapja ismerkedtünk meg, és most járunk. A legjobb barátjával elment nyaralni( előre eltervezett volt, már akkor el volt döntve hogy mennek, mielőtt velem megismerkedett) csütörtökön mentek, úgy volt h talizunk, egész nap semmi.. ráírtam 1smst, hogy "köszi.." Egyből jött a válasz, hogy bocsi,de így-úgy stb.. ha gondolom átmehetek hozzá, és együtt a reptér felé jövünk..(indulás előtt kb. másfél órával írta,mire odaértem volna hozzá jó esetben fél óra marad, mellesleg éjjelre kellett dolgoznom menni) Mikor elindultam melóba, felhívtam, beszéltünk, se puszi semmi ilyent nem mondott.. azt viszont igen, hogy majd tölt fel képeket facebook-ra.. csütörtök du. óta se kép, se hang.. FB-n van egy feltöltött kép és ennyi.. mondta,hogy tud majd wifiről netezni, úgy tölti fel a képeket is..
Jól érzem, hogy egyáltalán nem számítok neki?
Ugye ezt nem csak beképzelem? Vagy mindezek után még ő várná el, hogy keressem?
vasárnap lebeszéltük, hogy csütörtökön találkozunk..wifi pedig biztos, hogy van.. nagynénjéhez ment, akinek van internete..
Nem mászom rá, hiszen egy sort nem írtam neki és nem hívtam csütörtök du. óta, akkor indultak el..
Fordított esetben, tudom, hogy legalább 1-2 sort írnék, hogy egybe megérkeztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!