Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasiknak miért fontosabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért fontosabbak a barátai, mint a szerelme? L\20

Figyelt kérdés
..úgy értem inkább mindig van,mint velem lenne..gondolom ismerös a helyzet..
2013. máj. 18. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
A haverok mindig ott lesznek, a barátnő nem biztos.
2013. máj. 18. 09:34
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
A barát megmarad,a barátnő meg úgyis tiplizik legfeljebb 3 év után.
2013. máj. 18. 09:35
 13/22 A kérdező kommentje:

ma 09:34

..akkor bas...nak meg a haverok..

2013. máj. 18. 09:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Bírom az ilyen hozzáállásokat. Ha így éreznék, hogy a párom bármikor leléphet, hát már régen leléptem volna én magam. Lehet hogy fura a hozzáállásom, de nekem a szerelmem a családom (és már akkor így tekintettem rá, amikor szó sem volt még házasságról stb.), és bár a két barátnőmet úgy szeretem, mintha a testvéreim lennének, azért nem fontosabbak annál az embernél, akivel remélhetőleg leélem az életemet...
2013. máj. 18. 09:45
 15/22 anonim ***** válasza:

ma 09:40

Kedves kérdező.A haverok nem b@sznak meg,de már az is rossz ha a csaj akarja megb@szni a pasit.Szóval hagyd meg nekünk azt hogy mi b@szhassunk titeket:)))

2013. máj. 18. 09:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tőled is lenyúlták már "barátnők" a pasidat. Hát meg kéne tanulni normálisan szelektálni. Csak mert a te kapcsolataid valamiért selejtesek, másnál még tökéletesen működhet a dolog. Amilyen bunkó válaszokat pedig itt adsz, ne csodálkozz, hogy a pasid szívesebben van a haverjaival, mint veled.
2013. máj. 18. 09:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert a mai világban kevés az olyan lány aki tartós kapcsolatot akar. Ezért fontosabbak a haverjaim és ezzel szinte minden férfi tisztában van.:D én 17 vagyok és sajnos a legtöbb kapcsolatom ilyen volt. Reménykedek hogy talán lesz egy tartós de amíg fiatal vagyok addig élvezem az életem és nem fogok még ilyen hamar megállapodni.:D Számomra a haverjaim mindig is előrébb lesznek. Lehet hogy később ez változni fog.
2013. máj. 18. 09:54
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Mert az igaz barát remélhetőleg örök életre megmarad, míg a szerelem gyakran pár év után elmúlik. 19/N
2013. máj. 18. 10:27
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

A barátság jobb esetben örök , a szerelem múlandó .

Úgy érezheti , hogy a többi fickó jobban megérti , ismeri az érzéseit , a világát mint te . Régóta tartozhatnak egy barátikörbe és már ciki lenne onnat kiszálni , szüneteltetni , mert csaja van .

És az is benne lehet m hogy van olyan szokásod , stílusod ami idegesíti és ez a férfiakban nincs .

2013. máj. 18. 10:28
 20/22 anonim ***** válasza:
31%
Barátok, akkor is ott lesznek, amikor te megcsalod és vége lesz a kapcsolatnak. Na ezért.
2013. máj. 18. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!