Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok vagy szerelem?
Figyelt kérdés
2,5éve van barátom és nem enged ki a barátaimhoz mert van köztük fiú de ez nekem annyira rossz mert nekem mind kettőre szükségem van a barátaimra mert nagyon rég óta barátok voltunk már amikor nekem jött ő és rá pedig mert nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni de most tudtam meg h a barátaim megharagudtak rám h a barátom miatt hanyagolom őket mit tegyek ? a barátomat nagyon szeretem de a barátaimra is szükségem van nem bízik meg bennem pedig eszem ágában nem lenne h megcsaljam de nem enged el annyi vitánk volt már ezzel kapcsolatban vele de semmi haszna mit tegyek?2009. okt. 2. 14:33
1/8 anonim 

válasza:

a barátod egy f*sz már bocs. azilyen féltékeny állatok sose változnak meg és ha nem akarsz egy burokban élni akkor szakíts vele.
2/8 anonim 

válasza:

1.tanuld meg az írásjelek használatát...
2. beszéld meg a barátoddal ezt a helyzetet,h neked nem tetszik h ilyen féltékeny.
3/8 anonim 

válasza:

ha igazán szeretne, és megbízna benned, akkor engedne, és nem zárna bele a maga sajátos világába, én nem hagynám, hisz ő nem mondhatja meg neked, z, h. mit csinálj, én nem engedném, nálunk ÉN KÜLDÖM A BARÁTOMAT A HAVERJAIHOZ, nem szeretném visszafogni, és ezt én is elvárom tőle, hisz barát nélkül mit ér sz egész élet, nem lehet csak a szerelemnek élni(egy bizonyos értelemben lehet, de nem annyira, h. az egész külvilágot elzárja tőlünk)NEKEM IS VAN BARÁTOM, ÉS SOHA NEM FOGNÁM VISSZA, hISZEN BÍZOK BENNE, ÉS MIÉRT IS NEM AKARNÁM AZT H. Ő IS SZÓRAKOZZON!!!
4/8 A kérdező kommentje:
köcy a válaszokat , jó neked h ez a legnagyobb problémád h írásjelek nincsenek...
2009. okt. 2. 14:55
5/8 A kérdező kommentje:
ő azt mondta h ink nem megy ki hozzájuk csak én se menjek:(
2009. okt. 2. 14:56
6/8 anonim 

válasza:

Ha ez már 2,5 éve folyik, az már régen rossz. Azért inkább a párunk miatt mondunk le dolgokról...Ha ragaszkodsz a párodhoz,akkor biztos megvan rá az okod, tehát számodra ő fontos, számít mit gondol egyéb kérdésekben,akkor ezt a békát már le kellett volna tudni nyelned...
7/8 A kérdező kommentje:
csak az a baj h nemtom mert fáj h ilyen velem:( de közben meg nagyon szeretem pedig nem mintha nagyon megérdemelné mert hazudozik is :(
2009. okt. 2. 14:59
8/8 anonim 

válasza:

egyértelműen a barátok. pasid majd lesz normális is, de ha egy s.ggfej miatt elcseszed a barátaiddal, azt már nehezebb megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!