Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor megbeszéljem vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor megbeszéljem vele, avagy mégsem? Bővebbent lent.

Figyelt kérdés
Egy hete szakított velem a barátnőm. Ma döbbentem rá, hogy miért. Először feküdtünk le egymással, majd pár napra rá dobott. Lehet, hogy úgy érezte, hogy nem kellett volna, hogy nem volt rá felkészülve. Lehet, hogy nem volt belém szerelmes, avagy nem volt biztos benne. Szinte biztos vagyok, hogy ilyen lelki dolog van az egész mögött. Sajnos szakításkor, és azóta sem beszéltük ki rendesen, de azt mondta, hogy nem akar velem beszélni. A kérdésem arra irányul, hogy neki mi a jobb, ha ezt most utólag megbeszéljük, vagy ha hagyom feledésben a dolgot?
2009. okt. 2. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos h megbeszélném vele hogy most ezt miért csinálta de biztos h valami lelki dolog van az ügyben sok sikert
2009. okt. 2. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem érezted, hogy még nincs rá felkészülve??

Akkor nem vetted észre?

L/22

2009. okt. 2. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:
hagyd rá. A dolgok két emberen állnak, ha nem tart ki ebben, nem tart ki másban sem melletted. Magadban hibát ne keress erőltetetten, mert ha nem voltál neki úgy jó, akkor nem leszel neki sehogyan se jó. A szerelem elkurvult sablon szó manapság, nem feltétlen elégséges ha kimondják, neked se legyen az. Nyitott szemmel járj, és ne loholj utánna. Hagyd a picsba, lesz másik aztán kész. Ha visszajön, akkor pedig intézzetek egy komoly beszélgetést valamikor, ha az sem segít, akkor a barátnőd a fejében talán még kicsit gyerekes.
2009. okt. 2. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon olyan szaga van a dolognak,hogy a barátnőd csak kihasznált,úgy,ahogy némelyik férfi(nem mindegyik,tisztelet a kivételnek!)ki szokta használni a nőt.Szerintem ne erőltesd a beszélgetést,hagyd a fenébe!Majd,ha akar,úgyis jelentkezik nálad,ha nem,hát nem.Keress mást,aki jobban megbecsül.
2009. okt. 2. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:

A 22 éves lánynak a válaszom:

Ez már így megvolt tervezve, hogy akkor majd vasárnap. Nem erőltettem rá semmit, sőt én éreztem szarul magam, hogy ennyi ideig vártam. Lehet, máskor majd elbeszélgetek ilyen nagyobb esemény előtt a mindenkori lánnyal.

2009. okt. 2. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen cipőben, azért írok hogy te ne égesd be magad úgy mint én. Szóval röviden tömören: a lánynak valamiért nem tetszett a szex. Ne beszélj vele! Ne könyörögj nekik! A szexet nem lehet megbeszélni, legalábbis ilyen lánnyal nem, aki azért dob mert nem volt neki jó. Gondolj bele ezek után milyen érzelmi intelligenciája lehet? Kb. a nullával egyenlő.

Hagyd ott, fél évig ne állj vele szóba, utána próbálkozhatsz, de addig ne: ne csinálj magadból hülyét!

2009. okt. 2. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Előzőnek maximálisan igazat adok!Most gondolj bele,ha ilyen kis banánhéjon elcsúszik a kapcsolat,mint a szex,akkor komolyabb dolgokat sem lehet vele értelmesen megbeszélni.
2009. okt. 4. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!