Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasi makacs és túl büszke ahhoz, hogy visszaszerezze a volt barátnőjét? Vagy, ha nem próbálkozik be szakítás után az azt jelenti, hogy már nem is kell neki a lány?
Nem mindenki büszke, én pl még tegnap is térden állva könyörögtem az exemnek de hajthatatlan...
3 hónapja próbálkozom az év világon mindent kipróbáltam már. A büszleségemet rég félretettettem az párkapcsolatban szívügyekben rossz tanácsadó. 24/L
Ja most látom pasikról volt szó, bocsánat.
Akkor a válaszom egyértelműen: IGEN!!!
Ő egy szalmaszálat keresztbe nem tenne értem pedig állitólag szeret. De ő nem fog kérni sem nemhogy könyörögni. Hát majd rájön, hogy mit ér el a fene nagy büszkeségével.
Miért kéne egy pasinak futnia valaki után, aki otthagyta?
#7 - teljesen igazad van.
#11 - a büszkeség nem jó tanácsadó, de tartásra szükség van. Én sosem mondanék igent egy olyan lánynak, aki porba alázva magát könyörög nekem
Szerintem az tud igazán szeretni, akiben van őszinteség, tartás és realitásérzék. Éppen az adja a lemondás, adott esetben az alázat értékét, hogy egyébként ragaszkodik valamilyen szinthez, amiből alább ad, mert érzi, hogy ez a jó és őszinte.
Ha viszont valaki engem elhagy, kijelenti, hogy nem kellek neki és én mégis futok utána, abban nincs tartás. És még kevésbé bármi vonzó.
Szerintem egy ex esetében eleve nem beszélhetünk "bepróbálkozásról". Ott már rég nem működik, hogy HOPP lesmárolom, mert nem olyan a kapcsolat. Ha leülünk beszélni és aztán szépen lassan kiderül mindkettőnk számára, hogy ebben még van potenciál, az egy dolog. De ez a kéretlen nyomulás valakire, akinek volt alkalma kipróbálni és nem kellettem... szerintem önalázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!