Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok nem bírná a szüleiteket?
a férjemmel is ez a helyzet, bár ő csak az egyik szülőmmel van így. (utálja) de van rá oka is! anyámmal semmi baja:)
amúgy nem gond. sose látjuk hála az égnek:)
27/N
8. válaszoló vagyok, aki azt írta, hogy "Kénytelen voltam megszokni".
Most van jobban időm, kifejteném.
Nálunk az a faramuci helyzet, hogy az anyósom nem hozza a tipikus anyósközhelyeket, sosem szólt bele, hogy hol nyomjuk a fogkrémes tubust, vagy mekkora fazékban főzzük a tojásrántottát, vagy, hogy milyen színű cipőkrémet használunk, netán mit ültetünk a virágcserépbe. :))))
Tehát ezek a triviális fasságok kimaradnak.
Viszont! Nekem csak apám él már és a párom költözött hozzánk. És apám, akire mindig felnéztem, mert két diplomás cégvezető volt, a műveltsége és a tevékenysége miatt köztiszteletben álló személyiség, aki egyébként nagyon sokat segített nekünk, sokmilliós nagyságrendben az életünkhöz, és erre nálunk ő hozta/hozza a közhelyes baromságokat. Nálunk apám a Magdi anyus, aki "bátorkodtam" szóhasználattal a páromat is ki tudja idegelni, de sajnos engem is. Na ő aztán beleártja magát a szobanövények sorsától a fürdőszobaablakon át az általunk főzött étel illatáig mindenbe. (Sajnos pár éve fel kellett adnunk a teljes önállóságunkat, újra többgenerációsak vagyunk.)
Tehát a párom, amit nem csíp apámban, sajnos igaza van.
SOSEM TUDTAM OLYAN DOLGOT KÉPVISELNI, SAJÁTOMKÉNT VÉDENI, AMIVEL MAGAM SEM ÉRTEK EGYET!!!
(Ez nem kiabálós nagybetű, csak kiemelés. Mivel kövéríteni itt nem lehet.)
Node anyósom, aki a felszínen rendben van, nem pofáz bele semmibe, sokszor küld kaját, ráadásul istenien főz.
Viszont ő havonta többtízezer forintot kivesz a zsebünkből.
(íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
No én meg ezért nem csípem az anyósomat.
Lehet választani: zsörtölődés+jó háttér
vagy: nem zsörtölődik, de kirabol...
Ki-ki döntse el, melyik a jobb.........
utolsó!
azt lehet tudni, nagy vonalakban, hogy anyósod miért vesz ki több 10 ezret a zsebetekből?
csak kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!