Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit szolnatok arra, hogyha a kiszemeltetek elso randin elsírna magat?
Már miért nézném le?
Megvigasztalnám.
megijednék ,hogy ennyire rosszul nézek ki:))
nem nézném le ,próbálnék segíteni
Mindenki nyomja itt a lovagi szöveget, nyilván próbálnám megvigasztalni én is, viszont utána esélyes hogy rövid úton lezárnám a dolgot, és többet nem találkoznék vele.
Ha valakinek ennyire rottyon van a magánélete akkor előbb azt kell rendezni mielőtt valakit belerántanál magaddal a szarodba. Már elnézést, abszolút nem bántásból írom, de szerintem nem fair dolog egy szinte vad idegen embert már az első randin ilyen kínos helyzetbe hozni, és a saját terheiddel nyaggatni. Akkor randizz ha benned béke van.
Tudom, hogy nem vagyok valami jó látvány, de azért ennyire talán nem vagyok rossz. :D
Egyébként azt, amit minden normális ember. Megkérdezném, hogy mi a probléma és megpróbálnék segíteni neki, hogy túljusson rajta.
Hát nálam biztosan nem jöhetne már többé szóba, mint férfi.
Nem tartok gyengének egy férfit önmagában azért, mert sír, de ha első randin sírva teregetné ki a magányügyeit, az eszméletlenül taszítóvá tenné őt, mint pasit, de ettől függetlenül próbálnék segíteni neki, és ha amúgy kedvelem + rendes, akkor barátként is mellé állnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!