Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez?
A barátomnak mondtam ,hogy fekete hajszínből szőkére akarok váltani vagy világos barnára és azt mondta ,hogy ne mert neki a fekete hajúak jönnek be
most ha nem leszek fekete már nem is fogok tetszeni neki v mi?? vagy szakít velem és keres egy fekete hajút? eléggé felidegesített ezzel.
Ha már egy kicsit is elkezd lenőni, nagyon csúnya lesz. Kb. hetente kell majd festened, mert a fekete és a szőke nagyon elüt egymástól.
Szerintem örülj, hohy elmondta a véleményét, még a festés előtt és nem utána :)
Ha igazán szeret, akkor lehetsz Te szőke, barna, lila vagy pink, szeretni fog. Szőke hajam van, mikor megismerkedtem a párommal 3,5éve fekete hajam volt, majd egy éve jött valami rám, hogy ujra szőke akarok lenni. Nem mondott rá semmit, annyit, hogy a fekete jobban állt, mert jobban kiemelte a szemeim. Utólag beláttam, hogy tényleg jobb a fekete, szoval a visszafestésén gondolkozom.
Utolsónak: Biztos igazi szerelmesek lehettek, ha "kib******tt velem, nembaj kib*****ok én is vele" stílusban nyomjátok.
De amikor én változtattam egy kicsit a frizurámon, akkor egyből jött a tiltakozás. Általában géppel tolom nullásra, de pl nyáron inkább borotválom a hajam. Tavaly csináltam ''tengerészgyalogos'' sérót, de le lettem hurrogva és inkább leborotváltam az egészet. Nála azért ennél nagyobb változás állt be.
Ez a szerelmes téma meg kb fél évig hülyíti meg az embert, utána azért normalizálódik a helyzet és egyszerűen ''csak'' szeretjük egymást. Különben is, nekem is lehessen már duzzogni néhanapján, ha valami nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!