Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leélnéd az első szerelmeddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leélnéd az első szerelmeddel az életed?

Figyelt kérdés
van ilyen, aki már hosszú évek óta (nem 1-2 éve) az első szerelmével van, akivel elvesztette a szűzességét, elöször vele csókolózott? soha nem hiányzott hogy mással legyél? tapasztalatokat, véleményeket írjatok:-) 18/f
2009. okt. 2. 10:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
46%
A kiélés nem más, mint tapasztalat (vagy, ha úgy tetszik, kíváncsiság), ami nélkül másképp látunk egy komoly párkapcsolatot is. Szükség van rá, hogy megtudjuk,mit hogyan értékeljünk, mi a fontos számunkra, ilyesmi...
2009. okt. 2. 11:20
 22/37 A kérdező kommentje:
igen ez lehet. de lehet hogy az ember akkor jön rá milyen fontos volt valaki neki, miután kiélte magát. és akkor jöhet az hogy már késő... belegondol, milyen jó lett volna azzal akivel azért szakítottam mert kiakartam próbálni mást. és akkor mérlegel, hogy megérte-e. furcsa az élet.
2009. okt. 2. 11:30
 23/37 anonim ***** válasza:
Én már lassan 7 éve együtt vagyok életem első párjával. Ő volt az első nekem minden téren, és még mindig dúl a szerelem. Azóta van egy 9 hónapos kisfiunk, tervezzük a tesót, és úgy érezzük mindketten, hogy sosem fogunk szakítani. Sosem vágytam más pasira, és nem zavar az, hogy nincsenek másoktól tapasztalataim. 26/L
2009. okt. 2. 11:34
 24/37 anonim ***** válasza:
12%
Ha erős a véd és dacszövetség, ez nem lehet akadály. Ha meg nem, szív@s. Ágyő. Majd jön más,aki megfelel.
2009. okt. 2. 11:34
 25/37 anonim ***** válasza:
Meg az elsőt - mert arról beszélünk - nagyon nem szabad sajnálni, mert ha még kezdetben esetleg meg is felelt volna, idővel mindkét fél még annyit változhat (korából következően), hogy már nem lennének ugyanazok az emberek, más vágyak, motivációk,változó környezet (nem pl suli)stb. ,nem passzolnának...
2009. okt. 2. 11:40
 26/37 anonim ***** válasza:
én épp azt teszem... tudom, hogy ő a legjobb, és fölösleges lenne mással kipróbálni...csak elrontanék vele mindent, amivel megajándékozott az élet
2009. okt. 2. 11:52
 27/37 anonim ***** válasza:

Született idealista vagyok sajnos. Ha nem is az első szerelmemmel, de az első kapcsolattal szerettem volna leélni az életem.

Egy kapcsolaton belül miért nem lehet élni?? Ha nem elég kielégítő a kapcsolat akkor az azt jelenti, hogy mégsem ő az igazi.

2009. okt. 2. 14:07
 28/37 anonim ***** válasza:
Én nem bánom, hogy nem maradtam az első szerelmemmel. Főleg mert rengeteget tanultam a szakításból, és az utána lévő kapcsolatokból, és ezek mind-mind kellettek ahhoz, hogy az legyek, aki most vagyok, és ezt mellette nem érhettem volna el. Persze még mindig bőven van hova fejlődnöm, de sokat javultam nélküle.
2009. okt. 2. 15:15
 29/37 anonim ***** válasza:
Hát nem vele csókolóztam először, de vele vesztettem el. 3 éve együtt vagyunk, nagyon szeretem csak úgy érzem a szex nem a legjobb köztünk. Emiatt sokszor jár a fejemben h kipróbálom mással, csak a szex miatt, de aztán mindig rájövök h soha nem lennék képes rá h megcsaljam. Azt mondja velem akarja leélni az életét, hiszek neki, ő már kiélte magát, előttem voltak kapcsolatai. Én is leélném vele, csak vhogy mindig ott motoszkál a fejemben, lehet mással minden jobb mint vele, főleg a szex.
2009. okt. 2. 18:58
 30/37 anonim ***** válasza:
Én vele szexeltem először és nagyon jó volt, és nyílván ez egy nagyon fontos dolog. El sem tudnám nélküle képzelni az életem, ő számomra a tökéletes férfi, minden szempontból...nem is keresnék helyette mást, nem veszekszünk, nyilván vannak kisebb viták de ez így jó, nagyon szeret és énis őt, és igen vele szeretném leélni az egész életem én 18 vagyok ő 21...:):)
2009. okt. 3. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!