Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leélnéd az első szerelmeddel az életed?
Én 13 éve vele vagyok és nagyon büszke rá, hogy ő volt nekem az első. Nem hiányzik, hogy mással legyek.
2009. okt. 2. 10:55
Hát ez egy nagyon jó kérdés. Én 21/L vagyok. A párom szintén 18 éves. Már másfél éve együtt vagyunk, de 3éve ismerem. Nekem előtte volt egy 1éves és egy másfél éves kapcsolatom. De neki viszont én vagyok az első. Én úgy érzem Ő az igazi, a párom is azt mondja h. velem akar élni,nagyon jól megvagyunk. De fél attól h. még nem élte ki magát.. :( Én meg pláne félek, hogy egyszer csak bedobja a törölközőt :'-(
2009. okt. 2. 11:02
13/37 A kérdező kommentje:
ez az élni akarás sajnos a modern kor velejárója... de vajon tényleg boldogok az olyan emberek akik így gondolkoznak? nem szalasztják el az igazi szerelmet?!
2009. okt. 2. 11:07
15/37 A kérdező kommentje:
mármint azok boldogok-e akik kiakarják élni magukat:)
Én 6 éve vagyok együtt az első és egyetlen szerelmemmel és leélném vele, ha csak a szerelmen múlna.
2009. okt. 2. 11:09
Nem vele csókolóztam először, de vele vesztettem el és meg sem fordul a fejembe, hogy mással legyek pedig sok más jelentkező van, viszont hogy ha vele fantasztikus minden akkor nem kell más, szeretem és ő is szeret és kiegészítjük egymást ezért egyikőnk sem gondolkodik azon, hogy valamit elmulasztanánk, sőt inkább örülünk hogy nem kell keresgélnünk és folyamatosan csalódnunk. Igaz még csak öt éve vagyunk együtt de együt szeretnén k leélni az életünket!
23/L
2009. okt. 2. 11:09
Én nem az első igazi szerelmem és köztem gyakorlatilag nem történt semmi. Részemről plátói volt az egész. Azt mondják, hogy az ember az első igazi szerelmét soha "nem felejti el", én szintén így vagyok vele: mindig kellemes emlékként fogok gondolni rá és az akkori érzelmek jó régen átalakultak egyszerű szimpátiává. Elfelejteni nem fogom, mert nagyon sok kellemes emlék köt hozzá, attól függetlenül, hogy már nem vagyok belé szerelmes. A párom, akivel együtt élünk, olyan tekintetben első szerelem, hogy ő a legkomolyabb kapcsolatom, vele költöztem össze. Az meg teljesen egyértelmű, hogy leélném vele az életem! :)
Az, hogy az első szerelmemmel leéltem volna-e az életem (bár szerettem volna), ha akkoriban máshogy alakul az élet... azt nem tudom, de már nem is szeretném megtudni.
2009. okt. 2. 11:10
Én 30 évig éltem az első szerelmemmel,amíg meg nem halt.Soha nem jutott eszünkbe,hogy mással milyen lenne.Aki kiakarja élni magát,és ezért váltogatja a kapcsolatait,az soha nem talál rá az igazira.Nagyon megszokja a változatosságot,csak a saját élvezetével törődik.nem tud a másikkal toleráns lenni stb.Tisztelet a kivételnek,de a többségre ez igaz.
2009. okt. 2. 11:15
A 11:02-es válaszoló vagyok. Szerintem ez az élni akarás dolog személy függő is. Pl. AZ unoka bátyám 16 évesen jött össze a nála 2évvel idősebb b.nőjével.Egyikőjüknek sem volt előtte semmilyen kapcsolata. Már lassan 7éve együtt vannak és meg sem fordult a fejükbe h. mással ki kellett volna próbálni. Hát nem tudom.... én csak reménykedem h. a kis 18éves párom mellettem marad. Én mindent megteszek, h semmi téren ne szenvedjen hiányt..
2009. okt. 2. 11:17
Kapcsolódó kérdések: