Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leélnéd az első szerelmeddel az életed?
Nekem ő a 3. nagy szerelem és bár rohadt sok rossz tulajdonsága van,imádom,és leélném vele az életem.
18/L
Nem vele csókolóztam először (ő a 2.), de ő vette el a szüzességemet, majdnem 16 évesen. 16 éve vagyunk együtt, és szerintem mellette fogok megöregedni.
Hiányozni hiányzik/hiányzott a tapasztalat másokkal, de ezt megoldottuk. ;) Elvégre az ember kíváncsi, de attól még ugyanúgy szeretjük egymást, és soha nem hagynánk el a másikat. Én benne lelki társat találtam. :)
Nem tőle kaptam az első csókot, de a szüzességemet ő vette el. Még most is együtt vagyunk, már több, mint 23 éve.
Szeretem őt, csak azért vannak problémák. Van amit meg tudunk oldani, de azt, hogy kevesebbet üljön a gép előtt azzal fogalmam sincs, hogy mit kezdjek. Nem akar változni, pedig fogalma sincs, hogy így mennyire el fogunk egymástól távolodni és én ezt nagyon nem akarom. Nem akarok úgy élni, hogy állandóan a hátát bámulom. Most kezdjek bele új kapcsolatba, ennyi év után, és itt vannak a gyerekek is.
Az pedig, hogy mással is kipróbáljam nekem eszembe sem jutott, mert annyira jó volt vele, hogy nem igényeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!