Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leélnéd az első szerelmeddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leélnéd az első szerelmeddel az életed?

Figyelt kérdés
van ilyen, aki már hosszú évek óta (nem 1-2 éve) az első szerelmével van, akivel elvesztette a szűzességét, elöször vele csókolózott? soha nem hiányzott hogy mással legyél? tapasztalatokat, véleményeket írjatok:-) 18/f
2009. okt. 2. 10:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
85%
Ha az első lett volna az igazi akkor leélném vele az életmet.
2009. okt. 2. 10:19
 2/37 anonim ***** válasza:
47%
Konkrétan, isten ments!
2009. okt. 2. 10:21
 3/37 anonim ***** válasza:
73%
Én 8 évig éltem vele. Ennyi bőven elég volt erre az életre belőle!
2009. okt. 2. 10:31
 4/37 anonim ***** válasza:
53%

Nekem ő a 3. nagy szerelem és bár rohadt sok rossz tulajdonsága van,imádom,és leélném vele az életem.

18/L

2009. okt. 2. 10:32
 5/37 anonim ***** válasza:
57%

Nem vele csókolóztam először (ő a 2.), de ő vette el a szüzességemet, majdnem 16 évesen. 16 éve vagyunk együtt, és szerintem mellette fogok megöregedni.

Hiányozni hiányzik/hiányzott a tapasztalat másokkal, de ezt megoldottuk. ;) Elvégre az ember kíváncsi, de attól még ugyanúgy szeretjük egymást, és soha nem hagynánk el a másikat. Én benne lelki társat találtam. :)

2009. okt. 2. 10:32
 6/37 anonim ***** válasza:
63%
hát igen... bárcsak vele lennék még együtt :( 2évig tartott, már több mint egy éve vége és még azóta is utána "sírok" :(
2009. okt. 2. 10:35
 7/37 anonim válasza:
76%
Én is vele vesztettem el a szüzességem, bár nem ő volt az első szerelmem.De ennek ellenére boldogan élünk 7 éve, nemrég született kisbabánk.Néha elgondolkodom ezen én is, a kíváncsiság azért bennem van, de nagyon szeretem és a szex is fantasztikus vele.
2009. okt. 2. 10:44
 8/37 anonim ***** válasza:
84%
Én azóta is vele élek és imádjuk egymást már 10 éve. Vele csókolóztam először, meg a szüzességemet is vele veszítettem el és nem bánom a mai napig egy percig sem. Van egy lányunk, és most várjuk a másodikat. 22 voltam amikor megismertem. Lehet hogy maradi vagyok, de én nem akartam soha másba szerelmes lenni csak az igaziba, akit mellém rendelt a sors. Úgy tűnik jól döntöttem.
2009. okt. 2. 10:46
 9/37 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ezek a kapcsolatok idővel halálra vannak ítélve, még akkor is, ha együtt maradnak!
2009. okt. 2. 10:50
 10/37 anonim válasza:
85%

Nem tőle kaptam az első csókot, de a szüzességemet ő vette el. Még most is együtt vagyunk, már több, mint 23 éve.

Szeretem őt, csak azért vannak problémák. Van amit meg tudunk oldani, de azt, hogy kevesebbet üljön a gép előtt azzal fogalmam sincs, hogy mit kezdjek. Nem akar változni, pedig fogalma sincs, hogy így mennyire el fogunk egymástól távolodni és én ezt nagyon nem akarom. Nem akarok úgy élni, hogy állandóan a hátát bámulom. Most kezdjek bele új kapcsolatba, ennyi év után, és itt vannak a gyerekek is.

Az pedig, hogy mással is kipróbáljam nekem eszembe sem jutott, mert annyira jó volt vele, hogy nem igényeltem.

2009. okt. 2. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!