Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak szeretnék kedveskedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak szeretnék kedveskedni, szerintetek örülne?

Figyelt kérdés
1 éves évfordulonk lesz 1,5 honap mulva. Gondoltam meglepem ilyen "seggrázós" táncikával ;) hol tudnék ilyet tanulni? Vmi tánciskola?

2013. máj. 16. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Persze, a r.bancképzőn ez az első lecke, biztos felvesznek oda.
2013. máj. 16. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért vagyok rib@nc??? Mert normális párkapcsolatom van?20 évesen ő a 2. ráadásul...nem értem miért lenne gond h kedveskedni szeretnék neki
2013. máj. 16. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

arra írta, ahogy fogalmaztad a kérdés alatti mondatod.

egyébként, beírod a google-be, hogy erotikus tánc tanulás vagy valami hasonlót és kidob neked jó pár oldalt. Lehet tanulni online vagy élőben is, nem tudom mennyire vagy bevállalós, hogy megmered-e mutatni mások előtt, hogy hogy is csinálod

A páromnak nemrég születésnapja lesz, 4 és fél éve vagyunk együtt és úgy döntöttem, elviszem wellness-re egy távoli helyre a lakhelyünktől. Szerintem inkább gondolkodj el te is ilyenen. Bár nem ismerlek, nem tudom milyen típusú lány vagy. Ha bármilyen ötletben segíthetek írj nyugodtan privát üzit!

2013. máj. 16. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Élőben szeretném tanulni ha lehet.és ragaszkodom ehez az ötlethez,mert párom finoman célzott rá h örülne egy ilyen előadásnak,és én is mindig ki akartam próbálni h milyen ez a tipusu tánc(sok fajta táncot tanultam már)
2013. máj. 16. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez olyasmi:

[link]

2013. máj. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!