Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos szerelmi háromszögem van. Mi a véleményetek?
Rövid leszek, de ez a lényeg:
Van egy fiú akivel 3évig jártam, még mindig szerelmes vagyok belé. Ő szakított velem, nem volt veszekedés, ennek két éve.
Este a nyakamba borulva zokogott, hogy mennyire megbánta, és én is tudom, hogy azóta nem volt komoly kapcsolata. Tiszta eddig.
A jelenetet végig nézte a jelenlegi párom, (2hónaposak vagyunk) akivel időközben jó barátokká váltak, igazán szeretem, és nagyra becsülöm a fiút.
A jelenlegi párom mellett vagyok (ők megbeszélték az ügyet időközben).
Tudom, így helyes, aminek történt nem kellett volna megtörténnie, mégis kiszolgáltatottnak érzem magam valamilyen szinten előttük, és nagyon fáj a szívem. Sok időt adtam eddig is magamnak hogy exemből kijöjjek, igazán sose sikerült, de most mintha tegnap szakítottunk volna vele, és aki mellettem van, mintha vadidegen lenne.
Még ha pár csúnya dolgot is dobtok a fejemhez, az is biztos tesz valamit a fejem lágya érdekében.
köszönöm

Vannak akiket nem tudunk elfelejteni...
De ha így érzel, hogy elég ennyi hogy idegennek érezd a jelenlegi barátodat...akkor miért vagy vele?
Vagy nem is szereted, csak legyen melletted valaki?
Ha a szakításotok után még mindig láttad az exed és beszéltél, buliztál vele akkor nem szakítottál igazán.
Az érzéseid és a bizonytalanságod elárulják mit akarsz igazán. De légy korrekt mindkettővel. HALGASS A SZÍVEDRE VAGY BOLDOGTALAN LESZEL!!!
JAKOMO 25F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!