Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok nekem szerelmi bucsúlevelet?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk eggyüt, nagy volt a szerelem az elején barátnőm már nem szeret,én még mindig nagyon szeretem de ez van! tudnátok írni bucsúlevelet vagy nagyábol csak miket érdemes leírni és kiegészíteném ami hiányzik!! előre is nagyon szépen köszönöm2011. nov. 3. 19:52
1/5 anonim válasza:
Ne másoktól várd,hogy leírják azt amit TE kell,hogy érezz..azt írd le,amit TE érzel és nem mások gépelnek le..Hajrá!
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ne írj neki, mert csak hülyét csinálsz magadból. Ha ő már 3 hónap után nem szeret, akkor ez sem fogja meghatni. Neked meg nem csak még rosszabb lesz hanem lejáratva is fogod érezni magad.
4/5 anonim válasza:
szevasz drágám, kurwa lét..
mások szívét bas.zad szét.
:D :D :D ;-)
5/5 anonim válasza:
Hagyjad, ne itt kérj levelet! Ha már mindenképpen akarsz, te írj neki, legalább a saját gondolataidat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!