Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok nem szeretnek normális fiúkkal barátkozni?
hééj ez egy tévedés :)
sok lány szereti ha egy fiú normális :)
én csak velük barátkozom :)
nekem nem jönnek be azok akik menőnek hiszik (még mindig!!ááá) azt ha cigiznek meg isznak..
nem veszik észre h maguknak rontanak vele :S
16/L
Kifogásokat keresel. Ahelyett, hogy odamennél a csajokhoz határozottan, magabiztosan és felszednéd őket elkezdesz utálni másokat, mert nekik vannak nőik.
Sosem cigiztem, sosem drogoztam életemben egyszer rúgtam be, nem vagyok oda különösebben a kocsikért. Mégis szeretnek a lányok. Akkor ez most hogy van?
18/F
6:19-es!! Taníts ó Mester! Hatalmas igazságot írtál le!!!
Aki meg rózsaszín felhőkön csücsül, angyalszárnyakat növesztve, az olvassa el az alábbi link 3; ill. 4. pontjait:
(Ó hát nem igazságtalan az élet?! :S)
Igazad van. a lányok tényleg nem szeretnek normális pasival ismerkedni, Nekik a macsó kell akivel felvághatnak, mutogathatják, Nem számit h kihasználják őket. Sajnos ez a mai világ. A normális csajok meg annyira félénkek hogy nem járnak olyan helyre ahol ismerkedhetnének.
19/f és magányos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!