Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet-e normális párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet-e normális párkapcsolat asperger szindromás és egészséges ember között?

Figyelt kérdés
Ebben az esetben a lány az aspergeres és a fiú egészséges. milyen pasi lenne az ideális egy aspergeres lánynak? Értelmes válaszokat várok.
2013. máj. 16. 11:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az első fiú és aspergeres, enyhén (4 évesen lett diagnosztizálva). 9 éves, kitünő tanuló, remek verseket ír, abszolút hallása van, de belilleszkedési problémái vannak.

A másik lány, tökéletesen egészséges.

2013. máj. 16. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy aspergeres lány igencsak különc, másképp működik, mint egy NT. Sok dolog bántó lehet tőle, vagy nem úgy reagál, mint az átlagos lányok. Sok türelem kell.

Tehát valamiféle kompromisszumot kell kötnie a párjának - a kérdés csak az, hogy ezt miért tenné meg... Pontosabban: mi motiválja? Egy aspi kiszolgáltatottnak, sebezhetőnek tűnhet, és ez problémás lehet.

Szerintem olyan valaki kell, aki képes és akar is részletesen kommunikálni, mindent megbeszélni. NT-k közül olyat érdemes keresni, aki nem túl sikeres a lányok körében, illetve nyitott a különcségekre, segíteni akar másokon, stb.

Itt ugye egészséges fiút említettél a kérdésben. Mégis én úgy gondolom, hogy talán egy aspergeres fiú lenne az ideális. Akkor biztosan egyenlőek az erőviszonyok, jobban megértitek egymást.

2013. máj. 17. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:

"Egy aspergeresnek egy visszafogott, toleráns, ambíciózus, művelt pasi való. Én is érintett vagyok és lány, és úton vok a diploma felé."

Szerintem ne spórold ki az "agy" részt, a "vagyok" szóból. Ezt rendszerint magukat a tükörben fotózó, kikent-kifent, nagyon buta lánykák szokták alkalmazni. Nem menő.

"Ambiciózus", "művelt" - hm, ilyet társkeresőoldalakon szoktam olvasni. Mindenki ilyet szeretne, az értelmesebb NT-k is. :D

Mégis _TE_ mit értesz ezeken? Te is sikeres vagy / (úgy érzed) leszel, művelt vagy? Ezekkel szemben mely területeken kötnél kompromisszumot - miben engednél?

(Például: "legyen okos, művelt, sikeres, legyenek tervei DE nem baj, ha csúnya, kövér, és 10 évvel idősebb nálam")

2013. máj. 17. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, közben felmerült még pár kérdés: melyek azok a legfontosabb dolgok, amit szerinted Te (vagy akiről szó van) tudnál adni a társadnak egy kapcsolatban?

Illetve sorold fel 5 hibádat - túl személyeseket nem kell. Nem ér azt írni, hogy pl. "Túlzottan bízom az emberekben - hiszékeny vagyok." Mert ez egyrészt nagyon AS spec, másrészt egy normális világban nem is hiba.

2013. máj. 19. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!