Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tudnék előbb kavarni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tudnék előbb kavarni a nekem tetsző srác összes barátjával, mint vele?

Figyelt kérdés
Miért van az, ha tetszik egy srác, az összes barátját megtudnám kapni, de őt nem? Idegesítő, hogy azután, hogy tetszem egy barátjának, már esélyem sincs. Hogy lehet kiküszöbölni a dolgot? pedig én tényleg csak haverkodok. Mert hát a srác érdekel!!!:)
2009. okt. 1. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Haver csaja TABU! Meg akkor se ha csak tetszik neki mert akkor ő már "stoppolta"... Igy talán megérted.
2009. okt. 1. 22:25
 2/5 A kérdező kommentje:
ha tetszik egy srác, először a barátaival barátkozom, hogy közelebb kerüljek hozzá. Az a problémám, hogy ez általában sokkal jobban sikerül, mint kéne. És megtetszem a barátainak. Utána már sejtettem, hogy lehetetlen megkapni a srácot... de akkor segítsetek, milyen szöveggel szólítsam csak úgy le a gimiben?
2009. okt. 1. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Sya micsialsz delutan? nem akarsz eljonni vhova szorakozhatnank 1 jot v sueretnélek kicsit jobban megismerni mert szimpatikus vagy. - Ha megy bejossz neki ha nem akar semmit megmondja es kesz.

Szoritok, varom a fejlemenyeket:P

2009. okt. 1. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Rossz a taktika, ezt a fiúk csinálják, hogy a csaj haverjai/barátnői aztán a csaj, fordítva nem ok :D Ha téged a srác érdekel, akkor a srácra "menj rá" . Tudod mi nem vesszük az apró jeleket, nekünk akkora jel kell, hogy ha nem is vesszük észre az a jel akkor pofán vág minket.
2009. okt. 2. 09:04
 5/5 A kérdező kommentje:
hétfőn odamegyek hozzá, ráköszönök, és megkérdezem, hogy mi van vele. ha kedden nem kölcsönös a dolog, akkor nem ér meg további fejtörést...:) azért jó, hogy szóltatok, hogy nem jó a taktika. nekem is feltűnt, de ez azért eléggé így működik. legalábbis úgy tűnt...
2009. okt. 2. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!