Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátnőmet hogy túrom az orrom?
Lassan 7 hónapja vagyunk együtt,de az első perctől nem bírja elviselni,hogy túrom az orrom,és rágom a körmöm.
Pedig nem most kezdtem már gyerekkorom óta csinálom,és nem tudok leszokni róla.
Ő pedig a csontjait szokta ropogtatni.Felajánlottam hogy ő ropogtathat,én meg cserébe túrok meg rágok.De nem működik így se mert ha meglát mindig beszól.
Amúgy nagyon jól megvagyunk:D
Nektek nincsenek ilyen problémáitok?Hogy oldjátok meg?
Htáááá.......
Lehet hogy gusztustalan de akkoris ehhez vagyok hozzászokva.
Neked is lehetnek akármilyen dolgaid.
Én pl nem drogozok,hűséges vagyok,és megbecsülöm azt az embert aki engem is tisztel.
Nem hiszem hogy ez miatt egy undorító embernek kellene nevezned..
Mert látatlanba én meg egy senkinek nevezlek neked jólesik??
NEKED VOLT GYEREKSZOBÁD????!!!!
én el nem tudom képzelni magam így a barátnőm előtt
ÉS MÉG TE NEM ÉRTED mi baja van???
azér mer nincs bennetek tisztelet a másik iránt.
aki eddig olyan volt amilyen azt senki ne akarja megváltoztatni,hanem fogadja el olyannak amilyen.
és nem sértéseket várok hanem tapasztalatokat.
aki ezt nem bírja felfogni az kinyalhatja!!
elolvassa egyáltalán valaki a kiegészítést,vagy a kommenteket amit közben írok?
Gyengébbek kedvéért: abból összeállna egy kép,és tudnátok az adott kérdésre válaszolni!
Nem csak 1-1 mondatos beböfögés...
Nekünk nincsenek ilyen problémáink. Nem nevezlek sehogyan sem, mert mindenki olyan amilyen, de ha az emberek véleményét kérdezed, akkor ne legyél felháborodva, mert ebből a szempontból is különbözünk, mint ahogy az orrtúrás szempontjából is. Az biztos, hogy nem akkor lett beléd szerelmes amikor éppen ezt csináltad... Én a helyedben tisztelném annyira, hogy ha már ez neki ilyen bosszantó, akkor vagy abbahagyod, vagy nem előtte teszed. Az ő részéről pedig a ropogtatás, ugye. Ez sem valami felemelő dolog szerintem, plusz majd megnézheti magát, vagyis az ízületeit néhány év múlva.
Ezek olyan apróságok, amiken én bármikor képes lennék változtatni a párom kedvéért, ha szeretem. Nem nagy dolog, tényleg. És nem kerül semmibe.
Szerintem itt a sok leugató sokkal undorítóbb dolgokat csinál, csak nem merik leírni ide. Meg amúgy én pl. sokkal szívesebben lennék olyan pasival, akinek ez a hibája, mint olyannal, aki félrek*fél, megaláz, csak a szexre tart, stb.
Amúgy igen, csináld olyankor/olyan helyen, ahol nem látja.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!