Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én vagyok ilyen hülye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen hülye? (Bővebben. )

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, h eléggé bonyolult vagyok, tehát nem biztos, h megértetek.

Nos:

14 éves vagyok most kerültem középsuliba és bajba vagyok.. Ha visszamegyünk az időbe, kiderül, h én mindig is ilyen plátói szerelem, fajta vagyok, tehát ha megtetszett egy fiú a világért se mennék oda, csak álmodozok.. nos ez a baj most is.. a suliba van 3 fiú aki szimplán tetszik, de a volt osztályomból, még mindig iszonyatosan nagyon bejön egy fiú, annak ellenére hogy csak néha találkozunk az állomáson, és akkor is csak köszönünk egymásnak.

Most komolyan én vagyok ilyen hülye, h nekem minden egyes srác bejön, a suliba???

Kérlek ne írjatok bunkó válaszokat.

14/L

2009. okt. 1. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! A lányoknál ez elég gyakori, főleg ilyenkor. Új környezet, új fiúk, stb.. :) Szerintem merj végre a tettek mezejére lépni és ha más nem ismerkedj meg velük :) Csak bátran!
2009. okt. 1. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt... aztán megtörtént a csoda:) tudtomon kivül az iskola legjobb sráca is igyvolt velem:) 1 éve vagyunk együtt;)

nyugiiii csak várd ki az igazit. vagy dobd be magad. olyat is csináltam már h tudtam h tetszek a srácnak és ő is nekem és nyilt lapokkal játszottam... összejött...de nemvolt kihivás:) nemvoltjó.D

3/4 anonim ***** válasza:
Legalább nem vagy válogatós : )
 4/4 anonim válasza:
Ne... Még te kezdeményeznél? És a női büszkeség hol marad? Én még akkor is küzdenék egy lányért, ha vért izzadnék. Ha ő adja magát, az nem az igazi. Két kapcsolatom volt, és mindkettőt megtapasztaltam. Ha jó kapcsolatot akarsz, akkor nem kezdeményezel, és megvárod míg a fiú megharcol érted, és nem az első találkozáskor kimondod, hogy ő a barátod. :)
2009. okt. 2. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!