Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen hülye? (Bővebben. )
Kezdeném azzal, h eléggé bonyolult vagyok, tehát nem biztos, h megértetek.
Nos:
14 éves vagyok most kerültem középsuliba és bajba vagyok.. Ha visszamegyünk az időbe, kiderül, h én mindig is ilyen plátói szerelem, fajta vagyok, tehát ha megtetszett egy fiú a világért se mennék oda, csak álmodozok.. nos ez a baj most is.. a suliba van 3 fiú aki szimplán tetszik, de a volt osztályomból, még mindig iszonyatosan nagyon bejön egy fiú, annak ellenére hogy csak néha találkozunk az állomáson, és akkor is csak köszönünk egymásnak.
Most komolyan én vagyok ilyen hülye, h nekem minden egyes srác bejön, a suliba???
Kérlek ne írjatok bunkó válaszokat.
14/L

Nekem is ilyen volt... aztán megtörtént a csoda:) tudtomon kivül az iskola legjobb sráca is igyvolt velem:) 1 éve vagyunk együtt;)
nyugiiii csak várd ki az igazit. vagy dobd be magad. olyat is csináltam már h tudtam h tetszek a srácnak és ő is nekem és nyilt lapokkal játszottam... összejött...de nemvolt kihivás:) nemvoltjó.D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!