Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elijesztem a fiúkat?
Figyelt kérdés
Adott egy kedvesnek aranyosnak csinosnak tűnő 18 éves lány. Te vagy mondjuk 18-19-20 most érettségiztél. Kiderülne a lányról hogy már dolgozik, stabil kerete van, emellett két szakot visz az egyetemen amiből egy évet már el is végzett. Hogy viszonyultok hozzá, magára főz, magára mos. Hogy viszonyultok hozzá? Én úgy érzem valamilyen módon ez ijesztő számukra. :S Csomóan ilyen eminens strébernek tartanak pedig nem vagyok az csak jó agyam van valamelyest. Szerintetek?2013. máj. 15. 12:45
11/16 anonim válasza:
Amíg őt nem zavarná,hogy én még nem tartok ott,addig engem se,hogy ő előrébb van.
12/16 A kérdező kommentje:
azért ezt jó hallani
2013. máj. 15. 13:42
13/16 anonim válasza:
Milyen fura pont most találtam itt egy olyan fiút akinek meg a határozott személyiségű és elképzelésű lányok tetszenek :)
14/16 Detty13 válasza:
Bár én még csak gimis vagyok, de az a véleményem, hogy ez fantasztikus. Én mindig is ilyen nővé akartam válni és emellett ki is tartok.
16/16 anonim válasza:
#7-s válaszoló, meg lehet tudni, milyen területen dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!