Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, miért nem becsülitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem becsülitek meg a rendes fiúkat?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,kissebb kihagyásokkal 2 éve együtt vagyunk.Szerelmes vagyok belé és tudom, hogy ő is szeret engem,mégis még mindig tartja a kapcsolatot az exeivel.Ír róluk a naplójába és azthiszem találkozgat is velük. Hogy megcsalna azt nem feltételezem róla,de már többször megkértem,hogy hanyagolja őket.Mégsem.Mindent megadok neki amit csak tudok.Sokat feljlődtem melette,mostmár a szeretetem is ki tudom mutatni,programokat is szervezek kettőnknek,néha kissebb meglepiket is kap:) szexuálisan pedig még többet is mint amit igényelne.Mégsem érzem azt, hogy megbecsülne, amit adok neki.Miért csak a bunkó,önző fiukat szeretitek erőteljesen? és szerintetek az (én fajta) rendes srácok mit csesznek el?

2013. máj. 12. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
neveled meg azt a barátnőt vagy dobd ki a pi*csába
2013. máj. 12. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem picit úgy jött le, hogy naív vagy ezzel a lánnyal és simán kihasznál téged, közbe meg az exeivel is elvan..
2013. máj. 12. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a lányok nem becsülik meg őket,hanem a barátnőd nem becsül meg Téged,mert hagyod magad.Talán ha a sarkadra állnál vagy dobnád,lenne esélyed normális csajt találni,aki értékel.
2013. máj. 12. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
én meg olyat nem találok, mint te.
2013. máj. 17. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Évek óta megbecsülöm az enyémet.

A te barátnőd nem becsül téged, ez más tészta.

2013. máj. 20. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!