Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim olyan, mintha a csajom lenne?

Figyelt kérdés
szóval,az a gond alapvetően,hogy túl érzékeny,olyan igazi lelkis,csajos.nagyon jó ember,és mindennél jobban szeretem,de egyszerűen olyan nehéz vele,amiért minden témát körbejár a lelki oldalról is.nekem ez nyűg,mert sokkal racionálisabb vagyok,és nem szeretek órákig lelkizni.ilyenkor tipikus pasinak érzem magam,aki bambul,és egyik fülén ki,a másikon be.nem tehetek róla,nem szeretek feleslegesen érzelmi dolgokról fecsegni,benyomaszt,és leszív.néha igénylem,de nem minden harmadik este. már elmondtam neki ezeket kb 2 hónapja,de érdemi változás nem lett,sőt,az utóbbi egy hétben csak rosszabb lett,olyan,mint egy duzzogó kislány. mi legyen?beszéljek vele még egyszer?akkor megint a lelkizésnél kötünk ki.vagy legyek türelmes?működhet hosszútávon jól ilyen különbséggel egy kapcsolat?
2013. máj. 15. 10:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
lassan egy éve,és tényleg nagyon szeretem,csak nem olyan egyszerű ez. én is viszonylag sokat változtam már mellette,sokkal érzelmesebb lettem,de úgy érzem,elértem a határaimat
2013. máj. 15. 12:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, mindenképpen beszélj vele erröl. Amit itt leirtál elmondhatod,hogy úgy érzed te változtál hozzá, és azt szeretnéd,hogy ö is próbáljon még ezen csiszolni. Föleg ha más területeken minden rendben.
2013. máj. 15. 12:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Hat en nem simogatni foglak.

Tudat alatt azert valasztottal ilyen partnert, mert te akarsz dominans lenni egy kapcsolatban. Akkor erzed magad biztonsagban, ha te iranyitasz. Most meg azert rinyalsz racionalis sikon, mert te vagy a dominans???

Barmerre jartok megalazod:

"A pasim olyan, mintha a csajom lenne"

"mindennél jobban szeretem"

Ne szeresd mindennel jobban! Eleg ha magadnal jobban szereted...

Igyal meg egy sort, fingjal egy nagyot, aztan fogadd el magadat es eljetek boldogan egyutt...

2013. máj. 15. 13:38
 14/19 A kérdező kommentje:

nem alázom meg sosem,direkt figyelek mindig az ilyenekre. és az,hogy "pasisabb" vagyok,nem azt jelenti,hogy böfögök és fingok,de örülök,hogy sikerült a lényeg szálat elkapni. az elején nem volt ilyen,legalábbis nem nyílt meg ennyire,csak mióta beszerelmesedett,azóta ennyire érzékeny.

a többieknek köszönöm az értelmes választ

2013. máj. 15. 13:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor is magadon valtoztass es ne a masikon! Engedd, hogy Pasi legyen.

A legegyszerubb kimondani, hogy O a hibas, az en boldogtalansagomert. (Hitler is ezt mondta...)

2013. máj. 15. 13:45
 16/19 anonim ***** válasza:

13-as te hol jártál amikor a szöveg értelmezést kellett tanulni? Itt egy kapcsolatról van szó, amiben a kérdezö pont azt várná, szeretné,hogy a szerelme legyen férfiasabb, határozottabb.

A tudatalatti zagyvaságaid hagyd már:D Agykontroll tanfolyamra kéne járnod, ott talán tudnád hasznositani.

2013. máj. 15. 13:52
 17/19 anonim ***** válasza:

"Engedd, hogy Pasi legyen." Atya úristen mennyi baromságot összehordasz:D Leirta a kérdezö,hogy pont ez hiányzik belöle, akkor miröl beszélsz?

Mennyi fárasztó egyén van itt:)

2013. máj. 15. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagy pasisabb, a férfiak közt is van olyan személy aki inkább érzelmi beállítottságú és nők közt is aki kevésbé fejlett érzelmileg

Véletlenül nem 24 éves vagy kérdező?

2013. máj. 15. 16:39
 19/19 anonim ***** válasza:
az evolúvió pszichológiai törvényszerűséget alapjául véve: nem vonzódsz hozzá, hagyd el
2013. máj. 15. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!