Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim olyan, mintha a csajom lenne?
Figyelt kérdés
szóval,az a gond alapvetően,hogy túl érzékeny,olyan igazi lelkis,csajos.nagyon jó ember,és mindennél jobban szeretem,de egyszerűen olyan nehéz vele,amiért minden témát körbejár a lelki oldalról is.nekem ez nyűg,mert sokkal racionálisabb vagyok,és nem szeretek órákig lelkizni.ilyenkor tipikus pasinak érzem magam,aki bambul,és egyik fülén ki,a másikon be.nem tehetek róla,nem szeretek feleslegesen érzelmi dolgokról fecsegni,benyomaszt,és leszív.néha igénylem,de nem minden harmadik este. már elmondtam neki ezeket kb 2 hónapja,de érdemi változás nem lett,sőt,az utóbbi egy hétben csak rosszabb lett,olyan,mint egy duzzogó kislány. mi legyen?beszéljek vele még egyszer?akkor megint a lelkizésnél kötünk ki.vagy legyek türelmes?működhet hosszútávon jól ilyen különbséggel egy kapcsolat?2013. máj. 15. 10:58
1/19 anonim válasza:
érdekes helyzet. szerintem ha már most ennyire zavar, akkor később is zavarni fog. nem élheted le az életed olyasvalaki mellett, akinek egy olyan tulajdonsága, amin nem lehet változtatni zavar. ő ilyen, te meg racionálisabb vagy. szerintem beszélj vele, azátn ha nem működik akkor szakítsatok. nekem is volt ilyen barátom és az őrületbe kergetett
2/19 anonim válasza:
Köztetek nem fog müködni. Te ezt nem tudod elfogadni, ez ennyiböl is világos.
3/19 anonim válasza:
Az, hogy te ezt el tudod viselni vagy sem hosszútávon az csak rajtad múlik. Változni valószínűleg nem fog mert ilyen. 23/F
4/19 valaszado_lany válasza:
Ne probald megvaltoztatni, vagy elfoadod ugy ahogy van, vagy akkor hagyad menjen.
A turelem mukodik rovid tavon de hosszu tavon nem birod ki, hidd el. Biztos fog kapni maganak vkit akki ugy erez es gondolkozik mint o.
5/19 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam én is.
Neki valószínűleg egy lelkisebb lányra van szüksége, neked meg egy erősebb pasira.
Ilyen ez.
7/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy lelki síkon nem vagytok egy hullámhosszon.:S Ez nem valamelyikőtök hibája, egyszerűen nem passzoltok ilyen téren. Hosszútávon (szerintem) ez nem működőképes.:(
8/19 anonim válasza:
Miért nem férfi a barátod? Ilyen kis gyökeret én nem neveznék annak.
28F
9/19 anonim válasza:
8-as. Attól, hogy szeret az érzéseiről beszélgetni, még nem gyökér...
10/19 anonim válasza:
Szerepet cseréltetek?:D Na, komolyra forditva a szót, sajnos egyikötök se tudja elfogadni a másikat olyannak amilyen. Mondjuk én se szeretem ha egy férfiben több a nöi vonás és folyton megsértödik, érzelmi alapon közeliti meg a dolgokat. Kifejezetten kiábránditó. Amúgy mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!