Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel tudom nyitni a szemét?

hát én voltam hasonló helyzetben,csak nekem nem volt senkim és ők is mosolyszünetet tartottak így a srác az anyjához költözött...
nekünk nem alakult tul jol,pedig mi szerettük is egymást(talán ő mégsem eléggé engem),de pár hónap mulva mégis ugy döntött az a biztos ha visszamegy a bnőjéhez.
szerintem mond el neki,hogy mi a helyzet,jobb ezt megbeszélni,még jol is elsülhet a dolog,otthagyjátok a boldogtalan kapcsolatot és együtt tovább....sok sikert:)
Nem vagyok hasonló cipőben...
De szerintem a kihűlt kapcsolatodat lezárhatnád, mert az nem jó...azt sem értem, hogy ő 30 éves fejjel miért nem zárta le a kapcsolatát, még ha fél is a csalódástól.
Ha te ezt érzed, az nem gond szerintem, ha ő 30 éves. És ha tényleg sokat beszéltek, titokban találkoztok, jól vagytok együtt, akkor igenis kérdezz rá, hogy lehet-e több!
Aki mer, az nyer...Remélem sikerült ezt rendezni!
Mindenképpen azt tanácsolom, hogy szakíts a mostani pároddal, mert ebből már nem lesz semmi jó. Ha lesz is, akkor az is csak rövid ideig...
(=

szia,én még nem jártam ilyen cipőben.A saját vélemyényem annyi, hogy cselekedj hamar valamit, mert ha lebuktok, nagy ciki lesz mind2-töknek, és nagy égés cirkusszá fajulhat a dolog.Téged fog mindenki utálni, stb.
Bocs, én ennyit mondhatok.24/L
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Legbelül tudom, hogy így kéne tennem, de félek, hogy nemet mond. Igazából azt se tudom, hogyan kezdjek bele, hiszen nekem még nem volt ilyen. A másik gond az, hogy úgy gondolom ezt mindenképp személyesen lehet rendezni, viszont nem találkozunk hetente. Tulajdonképpen 3-4 naponta beszélünk, és eddig 3-szor találkoztunk. Most a legutóbbi előtt eltelt majdnem 1 hónap, mert neki 2 munkahelye is van. Vannak esetleg olyan dolgok amivel valahogy rá tudnám vezetni, a nélkül, hogy kiteríteném a lapjaimat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!