A tengerben ki lehet nyitni a szemet anélkül h a só szétcsípné?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 16:21
2/9 A kérdező kommentje:
filmekbe látom mindig h tágra nyitott szemekkel úszkálnak a tengerekben:D
2011. jan. 30. 16:40
3/9 anonim válasza:
az ember könye (legalább is az enyém amikor megízlelem) lényegében sós ízü ... tehát ennek alapján kilehet ..sőt még jobb is leget mint a klóros víz
4/9 A kérdező kommentje:
de a te könnyed tartalmaz x mennyiségű sót. sztem a tenger azért enné lényegsen nagyobb koncentrátumú
2011. jan. 30. 16:51
5/9 anonim válasza:
a hol tengerben mondjuk nemmerném kinyitni vagy akkor az lenne az utolsó dolog amit látok... anyit tudok h 1 köbméter tengervízben 35kg konyha só van de ezen kívül további sókat is tartalmaz....
6/9 anonim válasza:
én kinyitottam:D és asszem még mindíg látok....:)
8/9 anonim válasza:
én mindig mindenhol úszószemüveg nélkül úszok és én mindig kiszoktam nyitni, nem csípi és kilehet nyitni de nagyon nem tesz jót a szemnek.
9/9 anonim válasza:
Simán lehet.Én is amikor megyek tengerre 2 évben egyszer akkor mindig nyitva van a szemem,ha búvárkodom,vagy csiga-kagylót keresem,az igaz,hogyha sokat van nyitva xarul fogsz látni :D nekem olyan kb 4 ora buvárkodás után minha vlm felhó leszállt volna körém,és mindha köd lenne :D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!