Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Mi az, amivel a párotok meg tud titeket alázni?
Egyszer a barátom ordibált velem, engem hibáztatott mindenért, leb@szott egy pofont majd otthagyott. Elég megalázó volt..:S
(Azóta kibékültünk)
Rengeteg apróbb bántó szúrkálódása volt. De különösen mély sebet az ütött amikor azt mondta nincs ízlésem és igénytelenül öltözködöm. Mások sokkal jobban néznek ki nálam. Itt lett elegem, mondtam akkor keressen mást. Persze utána már "nem úgy gondolta"... de nem érdekelt.
Életem legjobb döntése volt ez a szakítás.
Ez mind szituációtól függ. Nálam pl. az, ha egymás után többször visszautasít, ha kezdeményezek az ágyban (főleg amikor én párszor akkor is csináltam vele, amikor nekem nem volt hozzá annyi kedvem)... vagy ha nem akar megcsókolni, mert "siet", amikor nem is, és simán beleférne az időbe. Ilyenkor vhogy mindig a nőiségemben érzem magam megalázva. Lehet, hogy másoknak biszti, de én ilyen vagyok.
Amit még nem szeretek, az a nyilvános kioktatás és a túl nagy mértékű rajtam viccelődés és gúnyolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!