Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez miért nem normális manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért nem normális manapság?

Figyelt kérdés
Mindenki alapvetőnek tartja manapság hogy házasság előtt már túl van "mindenen". Manapság már szinte nem tartanak normálisnak hogy én csak és kizárólag házasság után akarok a férjemmel összeköltözni és lefeküdni majd és addig szűz szeretnék maradni. De hát ha mindez már megtörtént akkor minek összeköltözni. Régen ez volt a normális. Ma miért nem tartják ezt normálisnak? Nem hogy nem tartják annak de ráadásul le is néznek érte... (15/L)
2013. máj. 14. 20:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igazából egyik "módszer" sem garancia. Mások vagyunk, és mindenki máshogy találja meg a párját. Azt pedig, hogy mi normális, az emberek határozzák meg, és ez folyamatosan változik.
2013. máj. 14. 22:25
 22/22 anonim ***** válasza:
Én félnék egy kevésbé tapasztalt csajt választani feleségül. Félelmem az lenne, hogy olyan 30-as évei közepén kitalálná, hogy ő még nem élt ! Kevés pasival volt.. Tudja, hogy nem helyes, de ő igy érzi ! Sajnos nem egy ilyen sztorit láttam már. Egyszerűen undoritó...
2013. máj. 15. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!