Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen a személyisége? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen a személyisége? Vagy tán nem szeret?

Figyelt kérdés
a barátom, hogy is mondjam..szoval nem az az agyon nyal fal a szeretetével tipus. De eddig én ehhez voltam szokva és ugy érzem néha, hogy ez nem a személyiségéből árad, hanem nem szeret annyira mint egy másik nőt szeretne..ha összeveszünk, mondja, hogy bocsi (iszonyuan megbántott legutobb is) és éreznie kellett volna h nekem ennél több kell mint egy bocsi.. ha irom neki, hogy jol esett volna ha felhivsz utánna és megbizonyosodsz rola, hogy már nem bánt a dolog..erre cask annyit ir, hogy "már bocsánatot kértem"
2009. okt. 1. 16:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
de közben rengeteg olyan tette van amivel kifejezi, hogy szeret...pl eddig minden randira hozott meglepit meg ilyesmi
2009. okt. 1. 16:46
 2/12 A kérdező kommentje:
ráadásul távkapcsolatban élünk...szoval talán jobban szükségem lenne a szeretetére msn en, teloba vagy smsben..mintha a szomszédban lenne.
2009. okt. 1. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Te szegényke, hogy így érzed! Vannak típusok, akik nehezebben fejezik ki az érzelmeiket, ilyen személyiségek. Hogy ez miért van, az egy bonyolult dolog. Nem biztos, hogy a vevőben van a hiba, ezt tartsd szem előtt, sőt!

Sok szerencsét! Fel a fejjel!

2009. okt. 1. 16:59
 4/12 A kérdező kommentje:
igen...tudom. apum is ilyen. és ettől félek, hogy nehogy ő is olyan legyen h alig lehet megölleni meg megpuszilgatni meg ilyenek..mind a ketten bakok..én imádok egy sácot szeretgetni meg azt is szertem ha ő szeretget...talán pont ezért mert apumtol ezt nem nagyon kaptam meg..micsinéljak. beszéljek vele erről? vagy hagyjam kibontakozni. 2 honapja vagyunk együtt. fél éve ismerem.
2009. okt. 1. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Értelek. Szerintem ez még nem túl hosszú idő, és egy kis türelemmel van esély rá, hogy idővel fel tudjon oldódni. Az ilyen személyiségtípusúak sincsenek fából... Lehet, hogy bennük lakozik valójában a legtöbb érzelem, csalóka dolgok ezek. Ne add fel!
2009. okt. 1. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én párom is bak és távkapcsolatunk van mert Hollandiában dolgozik. kicsivel több mint 2 hónapja vagyunk együtt. az első 1-2 hét nagyon jó volt de aztán jött a hidegzuhany h megy vissza külföldre. Legutóbb 4 napot volt itthon velem és igen csak jól sikerült hosszú hétvége volt. Ő rendesen elvárja tőlem h érzelemben gazdag kapcsolatunk legyen és mindig tudatjuk a másikkal vmilyen formában h mennyire hiányzik,mennyire szeretjük. Sztem beszéld meg a pároddal a dolgot, mondd neki h kicsit változtasson a hozzáállásán aztán ha nem megy akkor érdemes átgondolni h tényleg rá van-e szükséged.Egyébként milyen sűrűn találkoztok? És milyen idősek vagytok már ha ezt megkérdezhetem?!
2009. okt. 1. 17:19
 7/12 A kérdező kommentje:
hát probál minnél többet feljönni. mos vasárnap is jön meg kedden is fel szereten ugy hogy itt alszik..nem lenne semmi gon (azthiszem) ha itt aludhatna...scakhát apumék még csak meg sem akarják ismerni :-S hogy aludhatna igyy itt? ő 20 én 18
2009. okt. 1. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:

gondolom akkor azt sem engedik h te náluk aludj vagy h szállodába menjetek...hát igen így tényleg nehéz lehet h még a szülők is vmilyen szinten akadályt jelentenek. Próbálj velük is beszélni állj egy kicsit a sarkadra, mondd h nem vagy már olyan kislány de azért vigyázz mit vágsz a fejükhöz. Ők is voltak fiatalok, voltak szerelmesek csak néha emlékeztetni kell rá őket :))

Mikor én is beszámoltam 1-2 dologról anyuéknak teljesen paráztam h mi lesz, aztán olyan könnyen vették h azon akadtam fent :)) Remélem sikerül nektek és boldogok lesztek!!!

2009. okt. 1. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok...mégis olyan vagyok mint a barátod!!! S engem meg ő zaklat folyton ilyesmikkel,egyszerűen mások vagyunk!!! Én nem szeretem s akarom,h nyaljon faljon ilyesmik!!! Szintén távkapcsolat 80km! fél éve s nem vagyok bak és ő sem!!!Csak tudod attól h vki nem úgy szeret ahogy te azt elvárnád..attól még szerethet nagyon!!!!
2009. okt. 1. 18:30
 10/12 A kérdező kommentje:
nme ugy szerethet ahogy azt elvárnám de attol még szerethet nagyon? ezzel azt akaord mondani, hogy szeret, csak nem ugy mutatja ki, ahogy az jol esne? különben apum tényleg ez...dolgozik a családért ezerrel ő igy mutatja ki...de egy puszit nem adna..
2009. okt. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!