Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halak férfi & halak nő?
Idióta, primitív, tuskó állatok vagytok mind, akik hisztek ebben a szarban.
Ez az emberi értelem legalja.
Menjetek és éljétek az alapján az életetek, ahogy a Kiskegyed horoszkópja írja.
Primitív balf@szok.
Igazából nem hiszek 100%-ig a horoszkópban, inkább csak a csillagjegy alapján készített személyiség jellemzésben. (abban viszont eléggé) Egyébként nem hiszem, hogy erre fogom alapozni az épp alakuló félben levő kapcsolatomat... viszont mivel mindketten halak vagyunk, ezért egyikünk sem mer kezdeményezni, bátortalanok vagyunk... hónapok óta kerülgetjük egymást :)
pedig szerintem mindkettőnknek egyértelmű, mit akar a másik...
Na hogy végre értelmes választ is kapjál.
Két Halak jegy találkozása, csodálatos szerelem. Rendkívűl gyengéd, érzelmes, romantikus. Szinte egy álomvilágban élnek, mivel a Halak jegyűeknek nagy a fantáziájuk. Szerintem tökéletes kapcsolat.
Ja és még valami. Ha nem is igaz betűről betűre a horoszkóp mindenkire, de 70%-a igaz. Például minden Rák érzékeny, minden Szűz aprólékos, minden Bika türelmes, minden Vízöntő szabadságvágyó, minden Nyilas humoros stb...
Amúgy az asztrológia engem mostanában nagyon érdekel. És szerintem nagy része IGAZ.
Szép napot!
És akinem hisz benne, nem hiszem hogy alpári stílusban kéne megfogalmazni.
ez igazán biztató! :) remélem minden úgy fog alakulni a kiszemeltemmel, ahogy tervezem... :)
köszönöm a válaszokat! :) főleg a használhatóakat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!