Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halak férfi & halak nő?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a felállásról? :)
2009. okt. 1. 15:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Sztem nem a legjobb.
2009. okt. 1. 19:16
 12/22 anonim ***** válasza:
20%

Idióta, primitív, tuskó állatok vagytok mind, akik hisztek ebben a szarban.

Ez az emberi értelem legalja.

Menjetek és éljétek az alapján az életetek, ahogy a Kiskegyed horoszkópja írja.

Primitív balf@szok.

2009. okt. 3. 23:18
 13/22 A kérdező kommentje:
A kérdésre adott válasz színvonala hűen tükrözi a válaszadó értelmi szintjét :) Köszi!
2009. okt. 3. 23:21
 14/22 anonim ***** válasza:
fhuu sajna egyszer én is elolvastam a párommal a párhoroszkópunkat. tök jó volt addig a napig mert utána már nem is úgy állt hozzá mert negatív dolgok voltak benne... na emiatt szakíás lett a vége. pedig addig nagyon jó volt :/ csak ő elhitte ezeket a hülyeségeket
2009. okt. 3. 23:42
 15/22 emberke ***** válasza:
boccsás meg a választól de a horoszkóp az mindennel úgy ahogy van marhaság. kezdjük ott hogy min alapul? azon hogy az év meik szakaszában születél és hogy hogyan álnak egymáshoz képest a bolygók. teljesen mindegy hogy mien a horoszkópotok. A horoszkópot egy "eszes" kis ember találta ki aki meg szeretne gazdagodni semmi sincsen előre lejegyezve ez az elmélet az 1900-a évektől él. Szóval ha engem kérdeznél akkor kedvesen leosztanálak a horoszkópos hülyeséged miatt azt utána azt mondanám hogy teljesen mindegy mert nem az dönt egy kapcsolatról hogy mikor születsz hanem az hogy mien vagy kívül belül és ezt nem az határozz meg hogy mikor születél. (najó ha egy háborúba vagy egy gazdasági válságba születsz akkor ez befojásol de ennek meg semmi köze a horoszkóphoz)
2009. okt. 3. 23:59
 16/22 A kérdező kommentje:

Igazából nem hiszek 100%-ig a horoszkópban, inkább csak a csillagjegy alapján készített személyiség jellemzésben. (abban viszont eléggé) Egyébként nem hiszem, hogy erre fogom alapozni az épp alakuló félben levő kapcsolatomat... viszont mivel mindketten halak vagyunk, ezért egyikünk sem mer kezdeményezni, bátortalanok vagyunk... hónapok óta kerülgetjük egymást :)

pedig szerintem mindkettőnknek egyértelmű, mit akar a másik...

2009. okt. 4. 00:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem olyan vészes, jobb mintha ikrek jönnének össze :D
2009. okt. 4. 11:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Na hogy végre értelmes választ is kapjál.

Két Halak jegy találkozása, csodálatos szerelem. Rendkívűl gyengéd, érzelmes, romantikus. Szinte egy álomvilágban élnek, mivel a Halak jegyűeknek nagy a fantáziájuk. Szerintem tökéletes kapcsolat.

Ja és még valami. Ha nem is igaz betűről betűre a horoszkóp mindenkire, de 70%-a igaz. Például minden Rák érzékeny, minden Szűz aprólékos, minden Bika türelmes, minden Vízöntő szabadságvágyó, minden Nyilas humoros stb...

Amúgy az asztrológia engem mostanában nagyon érdekel. És szerintem nagy része IGAZ.

Szép napot!

És akinem hisz benne, nem hiszem hogy alpári stílusban kéne megfogalmazni.

2009. okt. 16. 12:48
 19/22 A kérdező kommentje:

ez igazán biztató! :) remélem minden úgy fog alakulni a kiszemeltemmel, ahogy tervezem... :)

köszönöm a válaszokat! :) főleg a használhatóakat ...

2009. okt. 16. 21:56
 20/22 emberke ***** válasza:
elöttem lévő válaszhoz: rák vagyok és én nem naonvettem észre magamon hogy az érzelmeim olyan nagyon túltengnének bennem
2010. febr. 20. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!