Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes hogy ribanc az a csaj, aki az első randin lepippant a Deák téren egy padon?
Figyelt kérdés
Tetszik egy csaj, de így hogy legelőször lepippantott a Deák téren (igaz sötét volt) erősen elgondolkoztam rajta hogy ribanc-e....?2013. máj. 13. 23:10
11/20 A kérdező kommentje:
Hány százalék az esély hogy ribi a csaj?
2013. máj. 13. 23:15
12/20 formás szemfenék válasza:
Ehh ez már modern világ,ha nem vigyázol még a gyóntatószékben is lepippantanak DD
13/20 Buran válasza:
Ribanc-e a csaj?
Ő lepippantot, te meg hagytad.
Nem sértésnek szánom, de semmivel sem nagyobb bűnös az ilyen esetben az, aki csinálja, mint aki hagyja.
Csak a társadalomba berögzült az, hogy ilyenkor a csaj ribanc, a pasi nem.
Szerintem egyformák vagyok.
És nem tartom ribancnak csajt, szerintem csak szabad gondolkozású!
F
14/20 anonim válasza:
Könnyűvérű = ribanc. Tetszik, nem tetszik.
15/20 anonim válasza:
ehogy ribanc, csak így alakult...meg biztos jszakás BKV ellenőr, aztán így meg úgyis kitöltötted az idejét! Ja, egyébként egy jótanács: BKV ellenőrrel sose kezdeményezz semmilyen szorosabb kontaktust, ami 3 lépés távolságon belül esik. Büdös szarok, és megfertőznek azzal, hogy te is büdösszájú és sárgafogú leszel. A BKV ellenőrség minden kapcsolat kizáró oka! (Kivéve persze 2 BKV ellenőr között)
16/20 anonim válasza:
csak téged vagy mindenkit mindenkit így üdvözöl? ha mindenkit akkor esélyes hogy ribizli ha csak te ragadtad meg ennYire ea "nem érti mi történt vele" akkor örülj neki
17/20 anonim válasza:
cím, telefonszám, név és minden elérhetőség érdekel.többet kéne járnom este a deákra
18/20 anonim válasza:
Szerintem eléggé. Első randin lesz.pni vkit? Sztem te is tudod a választ... nyilván nem a tisztességesség mintaszobra.
19/20 anonim válasza:
Könnyővérű a lány előbb utóbb megunja a farkad mert ez nem szerelmes hanem sex éhes szóval a csalódástól akarlak megóvni téged
20/20 szkatus válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy ribi, de azért megvan az esélye. Minden azon múlik hogy őszinte és megbízható -e. Ha igen akkor szerencsés vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!