Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyes hogy ribanc az a csaj, aki az első randin lepippant a Deák téren egy padon?

Figyelt kérdés
Tetszik egy csaj, de így hogy legelőször lepippantott a Deák téren (igaz sötét volt) erősen elgondolkoztam rajta hogy ribanc-e....?

2013. máj. 13. 23:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hány százalék az esély hogy ribi a csaj?
2013. máj. 13. 23:15
 12/20 formás szemfenék válasza:
100%
Ehh ez már modern világ,ha nem vigyázol még a gyóntatószékben is lepippantanak DD
2013. máj. 13. 23:23
 13/20 Buran ***** válasza:
81%

Ribanc-e a csaj?

Ő lepippantot, te meg hagytad.

Nem sértésnek szánom, de semmivel sem nagyobb bűnös az ilyen esetben az, aki csinálja, mint aki hagyja.

Csak a társadalomba berögzült az, hogy ilyenkor a csaj ribanc, a pasi nem.

Szerintem egyformák vagyok.

És nem tartom ribancnak csajt, szerintem csak szabad gondolkozású!

F

2013. máj. 13. 23:28
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
Könnyűvérű = ribanc. Tetszik, nem tetszik.
2013. máj. 13. 23:50
 15/20 anonim ***** válasza:
ehogy ribanc, csak így alakult...meg biztos jszakás BKV ellenőr, aztán így meg úgyis kitöltötted az idejét! Ja, egyébként egy jótanács: BKV ellenőrrel sose kezdeményezz semmilyen szorosabb kontaktust, ami 3 lépés távolságon belül esik. Büdös szarok, és megfertőznek azzal, hogy te is büdösszájú és sárgafogú leszel. A BKV ellenőrség minden kapcsolat kizáró oka! (Kivéve persze 2 BKV ellenőr között)
2013. máj. 14. 01:43
 16/20 anonim ***** válasza:
csak téged vagy mindenkit mindenkit így üdvözöl? ha mindenkit akkor esélyes hogy ribizli ha csak te ragadtad meg ennYire ea "nem érti mi történt vele" akkor örülj neki
2013. máj. 14. 08:04
 17/20 anonim ***** válasza:
cím, telefonszám, név és minden elérhetőség érdekel.többet kéne járnom este a deákra
2013. máj. 14. 09:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé. Első randin lesz.pni vkit? Sztem te is tudod a választ... nyilván nem a tisztességesség mintaszobra.
2013. máj. 14. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Könnyővérű a lány előbb utóbb megunja a farkad mert ez nem szerelmes hanem sex éhes szóval a csalódástól akarlak megóvni téged
2013. máj. 14. 14:13
 20/20 szkatus ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy ribi, de azért megvan az esélye. Minden azon múlik hogy őszinte és megbízható -e. Ha igen akkor szerencsés vagy!
2013. aug. 7. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!