Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedéskor megmondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor megmondjam a nőknek, hogy nagyon gazdag vagyok vagy mondjam azt hogy szegény vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon gazdag családból származom, nagyon jól menő vállalkozással. 23 éves vagyok eddig még nem csajoztam, időm se volt rá, meg úgy nem is hiányzott. Most viszont ismerkednék már. Azt tervezem, hogy azt mondom a nőknek, hogy szegény vagyok és akkor biztos nem a pénzemért fognak megszeretni
2013. máj. 13. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy az pont jó méret? :DDD Eszem megáll, te dugod meg magadat? Még 23 évesen szűz vagy, nem? Honnan veszed, hogy kinek mi a jó méret, és hogy a leendő nődnek az jó lesz-e? Inkább a péniszedről hazudj lécci, az fontosabb

Te komolyan, a gazdagok nem tudják, hogy mit csináljanak jódolgukban? Ki a francot érdekel alapból amúgy az anyagi helyzeted? Egy kapcsolatban ez csak kb 1-2 hónap után jön elő....kivéve ha egy Porsche-t veszel neki 1hetes fordulóra.....

2013. máj. 13. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés egyértelműen hirdetés a sok pénzéhes luvnya felé (plusz kérkedés a jómóddal..)
2013. máj. 13. 17:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezaz 12-es, ezt mondom :D
2013. máj. 13. 17:28
 14/19 A kérdező kommentje:

12-es

Tény hogy már 6 levelet kaptam nőktöl, de egyikre se válaszoltam.

Kérlek NE írjatok!!!!!

2013. máj. 13. 17:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Úristen mekkora gyökér, itt nagyzol meg hirdeti magát XDDDD De gáz vagy ember XD
2013. máj. 13. 17:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Mert nem itt ismerkedek!!!
2013. máj. 13. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
van aki tenyleg elhiszi az ilyne fosokat??:D a milliomosok itt mozognak koztunk a gyakorin es ilyen fassgokkal traktalnak.:D
2013. máj. 15. 23:40
 18/19 anonim válasza:
Ha normális kapcsolatra vágysz akkor szerintem ez nem fontos.Nem számít az anyagi helyzet ha a lelki társadat keresed
2013. jún. 7. 21:47
 19/19 PRINCE Gabor válasza:
Nem tudom milyen gazdag lehetsz te, hogy képes vagy leírni hány centi a nemiszerved... én azt gondolom, hogy csak egy unatkozó kisgyerek lehetsz.
2020. jún. 17. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!