Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és még évelején udvarolt nekem egy srác és majdnem jártunk de mégsem és ő járt egy lánnyal közben nekem is volt más pasim... most szakitott a lánnyal nekem sincsen barátom és ilyenkor jövök rá hogy még nagyon szereteem ezt a fiut aki 20 éves.. nem tudom hogy mit irjak neki smsbe vagy hogy egyáltalán mit tegyek....kérlek segitsetek nekem..köszönöm előre is2008. jún. 17. 12:33
1/3 anonim válasza:
mi az oka annak hogy majdnem jártatok de mégse?
2/3 A kérdező kommentje:
hát az az oka hogy még akor ezt az egészet igy nem vettük komolyan meg hát igazibol a haveri társaságunk miatt mert neki is más és nekemis viszont m,ost jöttem rá h SZERETEM
2008. jún. 17. 13:53
3/3 anonim válasza:
hat a zvolna az elso nagy hiba ha bevallanad h szereted. akkor lehet mgeijed. szerintem irj neki, vagy kezdjetek el jarkalni ki "csak ugy",..vagy mert "reg nem lattad" biztos fogja a venni a jelt, s ha akar, akkor bvizti elfogadja, s tovabb magatol alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!