Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomtól soha nem kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomtól soha nem kapok semmit. Ez normális?

Figyelt kérdés

Soha egy virág, vagy egy csoki, vagy egy ebéd vagy egy fagyi.

Soha semmi.

Pár hónapja vagyunk együtt. Az elején sem kaptam soha semmit.

2013. máj. 13. 12:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindenki más, szerintem nem kell ezért bántani a kérdezöt. Ö ezt a fajta figyelmességet is igényelné, ahogy esetleg mások is.
2013. máj. 13. 13:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Erdekes, hogy egyesek kerdeztek, hogy en adok -e valamit.

Ujabban mar a noknek kell viragot vinni?

Hat milyen vilag ez?

2013. máj. 13. 13:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Másban sem igazán figyelmes!
2013. máj. 13. 13:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Édesem, miért várod, hogy figyelmes legyen, ha te közben letojod?

Azt a világot szeretnéd, amiben a férfinek "kellett" kedveskedni csak? Akkor... Szeretnéd, hogy verhessen, hogy napi 24 órában a konyhában-mosókonyhában és a házimunka alatt rohadj, hogy a gyerekeid csak te neveld, hogy ha az úr hazaér, körül kelljen ugrálni?

Ez egy olyan világ, ahol a nők egy jelentős része egyenjogúságot akar. Viseld a borzalmát, hogy neked is lehet életed, és egyben azt, hogy nem lehet 100%ban tojni a fejükre.

2013. máj. 13. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem virágot :D Nézd én lány vagyok, de sokszor kedveskedek a pasimnak... Rajzolok neki, viszek neki egyet a kedvenc csokijából, akármi... Őt nem veti fel a pénz de ha csak teheti meghív egy fagyira, máskor meg én őt. Szerintem így kéne működnie, mindkét fél ad valamit.

Ha viszont másban sem figyelmes, akkor beszélgess el vele hogy zavar hogy nem figyel rád eléggé.

19/L

2013. máj. 13. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha venne, akkor meg dobnád, mivel már nem rosszfiús. Ennyit erről.
2013. máj. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!